Widok

Przedwczesny wytrysk u faceta. Co na przedluzenie stosunku ? forum

Z góry przepraszam że zawracam wam głowę na forum bo widzę że tutaj są poważniejsze tematy poruszane ale mam mały, dla mnie olbrzymi problem. Od jakiegoś czasu zmagam się z przedwczesnym wytryskiem który powoduje to że stosunki seksualne z kobietami są bardzo krótkie. Jak krótkie ?. Czasami dosłownie 5 minut czasami udaje się dobrnąć do 20 minut i wytrysk. Jest to sytuacja totalnie dla mnie poniżająca bo kobiety z którymi się spotykałem miały już jakieś wcześniejsze doświadczenia seksualne z mężczyznami i zawsze porównywały do wcześniejszych kochanków takich którzy potrafili nawet godzinę uprawiać intensywnie seks i nie dochodzili tak szybko. Mam pytanie czy macie może jakiś konkretny i skuteczny sposób żeby przedłużyć stosunek czy wstrzymać wytrysk zaznaczam że porady typu zrób sobie wcześniej ręka to za drugim razem będziesz mógł dłużej na mnie nie działają z prostego powodu. Po prostu gdy zrobię to wcześniej ręką kobieta już mnie tak nie podnieca i mam problem z erekcją. Po drugie z członka jeszcze przez wiele godzin może wypływać nasienie i może dojść do zapłodnienia przy stosunku przerywanym. Interesują mnie jakieś środki które skutecznie przedłużyłyby stosunek albo jakieś techniki medytacyjne, świeczki zapachowe czy może jakieś olejki eteryczne itp...?.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świeczki zapachowe to se możesz wsadzić wiesz gdzie ...... Jak już szukasz czegoś na przedwczesny wytrysk to najlepsze są środki z Lidokainą, Argininą stosowane przed seksem jak tabletki Stud Pills. Ja biorę dwie tabletki około 30 min przed bzykankiem i jadę prawie godzinę bez wytchnienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Erekcja problem. Co robić? (8 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...

Czym myjecie skorę głowy przy łuszczycy? (4 odpowiedzi)

Czy są tutaj osoby, które chorują na łuszczycę skóry głowy? Czym myjecie skórę głowy?

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (8 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

do góry