Widok

Przemysław - ocena

Zdecydowanie polecam ten hotel dla psów. Mój 46-kilogramowy bokser najpierw trafił na pobyt próbny, mimo że właściciele praktycznie nie mieli już wolnych miejsc. Chcieli sprawdzić, jak odnajdzie się przed dłuższym pobytem, co uważam za bardzo profesjonalne podejście.

Przez cały pobyt regularnie otrzymywałem zdjęcia, filmy oraz krótkie, konkretne informacje o psie. Na każde moje pytanie również szybko dostawałem odpowiedź. Po 10 dniach, gdy odbierałem psa, wychodząc jeszcze oglądał się za właścicielem hotelu To chyba najlepsza rekomendacja. :)

Widać ogromne doświadczenie w pracy z psami, również dużymi i wymagającymi. Duży teren, jasne zasady, pełen profesjonalizm i świetny kontakt. Jeśli masz obawy przed zostawieniem psa w hotelu, warto zacząć od pobytu próbnego. My na pewno wrócimy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Przemku, każdemu psu dajemy czas na akceptację miejsca, nas jako opiekunów i ta metoda się sprawdza. Pamiętaliśmy Pana słowa, że Pana Pupil potrzebuje czasu żeby się otworzyć i dostał go tyle, ile potrzebował. Podczas dłuższego pobytu już był "nasz" :) Bez problemu wracał na przywołania, chętnie podejmował zabawę i wcinał swoje jedzonko.
Z naszej strony jest pełna akceptacja na dalszą opiekę nad tym bardzo sympatycznym i dobrze ułożonym psem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry