Widok
Przestrzegam rodziców przed Wiewiorka!
Do wiewiorki trafiłam z trzylatkiem.Chodzimy regularnie od 1.5roku na fluoryzacje do 'zwykłego' dentysty, jednak z leczeniem zęba wolelismy udać się do specjalisty typowo dziecięcego.1 wrażenie slabe- poza tym że poczekalnia ładna i kolorowa to dziecko było od razu wystraszone poniewaz z gabinetu dochodzil glosny krzyk, placz innego dziecka. Kiedy przyszla nasza kolej usmiechnieta pani zaczela rozmowe z dzieckiem. Niestety dziecko nie wspolpracowalo i odczuwalo silny lęk. Mimo to Pani silą polozyla glowe dziecka na swoich kolanach i przytrzymujac mocno placzace juz dziecko zrobila przeglad. Kiedy zakonczyla zwrocila mi uwage ze powinnam byc tez stanowcza i nie ulegac dziecku (slowa padly wtedy kiedy przytulilam na chwile wystraszone dziecko). Nastepnie znow na sile otworzyla zeba i zaczela czyscic stan zapalny miazgi. Dziecko wyło i bylo juz spocone od placzu jednak Pani stomatolog niewzruszona robila swoje. Wizyta zakonczyla sie na otwarciu zeba, wyczyszczeniu miazgi i policzeniu jaki bedzie koszt kolejnych wizyt.Bylam wstrzasnieta, skonsultowalam sie z 2 innymi specjalistami, okazalo sie ze wybrano najdrozszy i najbolesniejszy sposob leczenia!! Zdecydowanie przestrzegam rodzicow!
Moja ocena
obsługa: 2
jakość usług: 1
wyposażenie: 4
czas oczekiwania: 5
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
2.3
* maksymalna ocena 6