Widok

Przychodnia Nowy Chelm ul Mysliwska/ Starmed ul. Piecewska - ktory pediatra?

Hey,
szukam pediatry dla naszego szkraba. Ktorego byscie mogly/mogli polecic jezeli chodzi o Przychodnie Nowy Chelm ul Mysliwska 33A lub Starmed na ul Piecewskiej? Dopiero niedawno przeprowadzilismy sie w te rejony stad prosba o rade.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Up up - również poproszę o opinie :)
Czy ktoś chodzi do dr Drobik-Michalskiej?
Tak chodzilam. Odmawia szczepien pod byle pretekstem, szuka tylko powodu do tego, bo ideologicznie nie jest za. za to chetnie wciska homeoptie. No i nie jest peditra tylko lekarzem rodzinnym, ale jako jedyna kwalifikuje do szczepien. Jezeli konus zalezy na szybkiej ochronie dziecka szczepienimy to na pewno nie starmed.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest anty szczepienia???? Serio??? :(
Poproszę o opinie o pediatrach z Przychodni Nowy Chełm.. polecacie w ogóle przychodnie?
Up up
Bardzo proszę o opinie :(
My chodzimy do dr Dymnickiej i dr Komorowskiej na ul. Myśliwskiej. Osobiście wolę tą drugą (wydaje mi się, że ma większą wiedzę). Ale ogólnie oby dwie panie są ok. Pielęgniarki, które szczeniąt też w porządku, zawsze zagadują dziecko itp. Nie mam się do czego przyczepić :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przez dr Dymnicka trafiłam z 4 tyg.dzieckiem do szpitala.
Natomiast dr Komorowska - Szczepańska- bardzo polecam.
Rozsądne podejscie, trafne leki, sama zwraca uwagę na prawidłowy rozwój dziecka i bez problemu wysyła na konsultacje do specjalistów.
Od 2 lat jest nasza lekarka- zarówno w przychodni, jak i prywatnie

Inne tematy z forum Morena

Bieganie zimą (25 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Kusocińskiego (17 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Unikat (5 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na Morenie, jest to wygodne miejsce do życia zarówno dla rodzin, jak i dla...

do góry