Widok
Przychodnia Ojca Pio na Zaspie - proszę o opinie.
Zapisałam się do tej przychodni ze względu na wspaniałą i niezastąpioną Panią dr śp. Małgorzatę Szymańską-Bujniewicz, która zawsze pomagała pacjentom, i to nie tylko farmakologicznie.. Wsparcie duchowe było na pierwszym miejscu, co nieraz potrafi czynić właśnie cuda? ?
Niestety po Jej odejściu z tej placówki, inni lekarze z łapanki traktują pacjenta jak intruza! Na korytarzu nie ma pacjentów, a i tak trzeba czekać?
Badania w większości trzeba robić na własny koszt.
Nie polecam osobom schorowanym, a i tak pewnie będą mieli nadal pacjentów bo jest coraz więcej starszych ludzi.
Przede wszystkim powinni zmienić nazwę, bo ktoś już na forum napisał, ze św. O. Pio to w grobie się przewraca, jak to widzi.
Niestety po Jej odejściu z tej placówki, inni lekarze z łapanki traktują pacjenta jak intruza! Na korytarzu nie ma pacjentów, a i tak trzeba czekać?
Badania w większości trzeba robić na własny koszt.
Nie polecam osobom schorowanym, a i tak pewnie będą mieli nadal pacjentów bo jest coraz więcej starszych ludzi.
Przede wszystkim powinni zmienić nazwę, bo ktoś już na forum napisał, ze św. O. Pio to w grobie się przewraca, jak to widzi.
dla mnie przychodnia może być, mam jednego swojego ulubionego lekarza-ginekologa, chodzę tam też do laryngologa i pediatry z córką :) no nie narzekam ogólnie. Podobno będzie się do nich można umawiać przez internet na znajdzlekarza .pl co dla mnie wielkim plusem, bo pracuję do wieczora, a ich nie ma wtedy już na recepcji. I zazwyczaj teściowa musiała mnie umawiać, albo szybko w przerwie dzwoniłam.