Widok

Przychodnia Osowa

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
w związku z tym,że się przeprowadziłam chcę przenieść Jaśka do tej przychodni. Mam pytanie jak wygląda rejestracja na zdrowi i chore dzieci i jakiego pediatrę byście poleciły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zdecydowanie dr Godlewska, choć może u niej nie być miejsc, bo z kim nie rozmawiam to wszyscy do niej idą

na chore tego samego dnia się dostaniesz ale na zdrowe czeka się kilka dni do tygodnia
podbijam bo za miesiac tez sie tam przeprowadzam
wg mnie najlepszym pediatrą jest dr Godlewska! nie zamieniłabym ją na innego! Ma wspaniałe podejście do dzieci i szczegółowo odpowiada na wszystkie pytania, wątpliwości.
rejestracja na dzieci chore odbywa się rano w dniu wizyty, na dzieci zdrowe jest gorzej (Pani doktor ma dość dużo pacjentów) trzeba poczekać czasem tydzień, ale jest możliwość samodzielnej rejestracji przez internet i to się super sprawdza!
Z organizacji pracy przychodni w osowej byliśmy bardzo zadowoleni, gorzej z pediatrą - odradzam doktor Pietrzak-Pączek, bada dokładnie i szczegółowo ale boi się podejmować sama decyzje, nas skierowała do poradni która od ponad roku juz nie istnieje, niestety pani doktor o tym nie wiedziała (a to nie byle jaka poradnia bo do spraw szczepień, jedyna jaka była w całym województwie.....)
dzięki. Bardzo mi pomogłyście :)
a co do tej poradni do spraw szczepień, to od sierpnia otworzyli ją w szpitalu na Polankach tel 50-341-15-67
58 341-15-67 miało być
u mnie to samo było z Pietrzak,skierowała mnie z moim małym bo był za gruby do oddziału który juz nie istnieje od lat!!!zmieniłam na Dr.Borys jest bardzo dobra
do góry