Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marek - ocena Właśnie zakończyłem 30-dniowy maraton zabiegów w ramach NFZ. Profesjonalny,...
~Marek
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 21 czerwca 2025

Jerzy Południewski - ocena Super przychodnia, świetni lekarze, a Pani dr Linde Duda jest najlepszym...
~Jerzy Południewski
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 18 czerwca 2025

Jacek - ocena Bardzo profesjonalnie i skutecznie.
~Jacek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 18 czerwca 2025

Jarek - ocena Miejsce godne polecenia ze względu na zaangażowany zespół fizjoterapeutów i...
~Jarek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 13 czerwca 2025

Maciek - ocena Świetna i profesjonalna obsługa. Kolonoskopia, ludzi bardzo dużo a mimo...
~Maciek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 11 czerwca 2025

Grazyna - ocena Robiłam jedno oko i teraz będę miała długie oko operowane na zaćmę jestem...
~Grazyna
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 8 czerwca 2025

Katarzyna - ocena Usg kontrolne na marzec 2027 rok. Skandal i to jako stala pacjentka centrum...
~Katarzyna
-

dodano: 4 czerwca 2025

greylin - ocena Profesjonalna rehabilitacja, zaangażowani fizjoterapeuci.
~greylin
-

dodano: 4 czerwca 2025

Kaja - ocena Beznadzieja. Moja mama była w sobotę żeby zrobić zastrzyk. Niestety Pani...
~Kaja
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 31 maja 2025

Renata - ocena Polecam dr Grzywacz, bardzo dobra, kompetentna pulmonolog, zastosowane...
~Renata
-

dodano: 30 maja 2025

Henryk - ocena centrummedycznym morska wraz żoną odbyłem rehabilitację w systemie...
~Henryk
-

dodano: 29 maja 2025

Jadwiga M - ocena Bardzo polecam dr Wroblewską, bardzo kompetentna i rzeczowa lekarka... Moc...
~Jadwiga M
-

dodano: 26 maja 2025

Dorota - ocena Już drugi raz korzystałam z rehabilitacji na oddziale dziennym Centrum...
~Dorota
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 23 maja 2025

Sylwia - ocena Dziś miałam przyjemność być w tej Przychodni. pierwszy raz w życiu w...
~Sylwia
-

dodano: 14 maja 2025

Józef - ocena Dziękuję Pani Doktor Agnieszce Białomyzy za skuteczne i bezbólowe wyleczenie...
~Józef
1

dodano: 20 listopada 2024

Kd - ocena Bardzo nieżyczliwy i nie miły personel w rejestracji , żałosna organizacja
~Kd
-

dodano: 5 maja 2025

Marcin - ocena Lekarze specjaliści w NZOZ Morena uratowali moje zdrowie. Bardzo dziękuję i...
~Marcin
-

dodano: 25 kwietnia 2025

Maria - ocena Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetów POZ jak i poradni neurologicznej....
~Maria
-

dodano: 25 kwietnia 2025

Weronika O. - ocena Ogólnie oceniając przychodnie - petarda! korzystałam już trochę z pomocy...
~Weronika O.
-

dodano: 24 kwietnia 2025

Weronika o. - ocena Miałam przyjemność odbyć swoją pierwszą wizytę, badanie wzroku i pani dr...
~Weronika o.
-

dodano: 24 kwietnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3769

2568

wątków

do góry