Widok

Przyciemnianie szyb w samochodzie

Strona internetowa robi wrażenie, kontakt telefoniczny z właścicielem dobry.
Po przyjeździe na miejsce na umówioną godzinę poczekałem w samochodzie jeszcze z 30min. ponieważ auto poprzedniego klienta nie było skończone. Następnie pracownicy musieli wyjść i gdzieś tamten samochód odstawić co zajeło im kolejne 30min. W sumie godzina spędzona w aucie.
Panowie pomogli dobrać mi stopień przyciemnienia, sprawiali wrażenie zorientowanych w produktach które sprzedają. Po samochód wróciłem po ok.2 godz., wszystko ładnie wygląda z zewnątrz, na tą chwilę mam folię od 3 miesięcy i wszystko bez zarzutu.
Przykra niespodzianka spotkała mnie wewnątrz samochodu ponieważ jasna podsufitka i kremowa skórzana tapicerka miały ślady brudnych rąk. Samochód był nowy, 3 godz. wcześniej odebrany z salonu i spodzewałbym się zachowania większej czystości podczas pracy w takim aucie, stąd też moja ocena poniżej przeciętnej.
Przystępność cen oceniłem na 6 na podstawie innych opinii i nie wiem jakie ceny ma konkurencja, ponieważ sam dokonywałem wyboru kierując się tylko i wyłącznie dobrymi opiniami nie patrząc na ceny.
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 5

jakość asortymentu: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 3

4.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś oklejałem u nich 2 szyby w transicie. Po założeniu folii jedna szyba przestała grzać. Dzwoniłem do szefa mówiłem co się stało ale kompletna zlewka wmawiał ,ze to niemożliwe.. Oklejaja ładnie ale dbałośc o klienta lipa żadnej kawy itp nikt nie zaproponował
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry