Widok

Przygody Koziołka Matołka

Przygody Koziołka Matołka Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Przygody Koziołka Matołka.
Przygody Koziołka Matołka to przedstawienie skierowane do najmłodszych widzów. Przeniesiono je na scenę kameralną, której przestrzeń pozwala na bliższy kontakt aktorów z publicznością…
Szybka akcja, wesołe piosenki i ciągłe zmiany dekoracji nie pozwalają na nudę. Twórcy spektaklu, reżyser i scenarzysta - Zbigniew Sikora, aktorzy - Karolina Merda, Tomasz Podsiadły i Tomasz Gregor, oraz ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantastyczne

Byłam z klasą i jestem zachwycona.
Kolorowe, pełne pomysłów przedstawienie.
Koziołek rewelacyjny, pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetne przedstawienie, gorąco polecam i ściskam całą obsadę. Jesteście znakomici.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

:(

nie byłam, a chciałabym pójść z synkiem. Jednakże godziny i dni przedstawienia kolidują z pracą rodziców. Dlaczego nie ma chociażby kilku przedstawień w sobotę, niedzielę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

popieram

Ja też czekam kiedy Koziołek Matołek bedzie wystawiany w wolny dzien od pracy. Może dyrekcja w końcu wpadnie na to że są dzieci których rodzice pracują. W naszy wypadku to dochodzi i problem dojazdu z miasta spod Gdyni...
A więc czekamy z cichą nadzieja na zmianę...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

te oczy...

Pani Karolino-kocham pania!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ach...

Super dalej jestem w zauroczeniu

Pytanie?

Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć czy z dzieckiem prawie trzy letnim na spektakl nie jest za wcześnie pod kątem czy nie będzie się nudziło?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

może się nudzić

ja byłam z 3,5 letnią córeczką i było dla niej za długie, starsza bawiła się doskonale, młodsza się kręciła i przeszkadzała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

POPIERAM

Przyznaję rację mamie, która czeka na przedstawienie w wolny dzień od pracy, bardzo chętnie poszłabym z dzieckiem na to przedstawienie, ale niestety w piątek pracuję do 17:00.Rónież czekam aż ktoś pomysli o dzieciach rodziców pracujacych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najblizszy pt. jest dniem wolnym od pracy

najbliższy piątek, tj. 06.01.2012 to przecież święto. Jeśli więc w święta również Pani pracuje, niogdy nie będzie dobrego terminu na spektakl dla Pani :-(

Ja też

Teatr myśli tylko o szkołach czy przedszkolach, tzn. biletach grupowych. Nikomu tam chyba przez myśl nie przejdzie, że zwykli, pracujacy rodzice chcieliby czasem pojść z dzieckiem do teatru...zresztą przedstawienia w Miniaturze też tylko do południa.

Sobota i niedziela w Miniaturze

Zawsze do Miniatury można pójść w sobotę lub niedzielę. No chyba że ktoś cały tydzień pracuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

zgadzam się

Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami. Czy Dyrekcja Teatru nie może wystawiać przedstawień również w weekendy? Wówczas rodzice mieli by szansę pójścia na spektakl ze swoimi pociechami. Proszę wziąść pod uwagę, że większe grono rodziców pracuje w dni w które są wystawiane teatrzyki :(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

napiszmy prośbe- protest!!!

Ja również mam ten sam problem.
Chętnie poszlibyśmy na spektakl całą rodzinką, ale możemy tylko w SOBOTE lub NIEDZIELĘ,
czy dyrekcja teatru nie chce wychowac sobie nowego pokolenia ktore chętnie pójdzie do teatru??????????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

zawiedziona

niestety biletów nie ma do końca roku... przykro mi jest, a jeszcze bardziej mojemu synkowi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ciekawe czy biedne dzieci stac na taki wydatek????

Moze miasto tak bogata Gdynia zafunduje dzieciom z biednych rodzin ten spektakl za darmo!!!!!!

spektakl dla dzieci w weekendy

W teatrze twierdzą, że to się nie opłaca, bo nie ma chętnych rodziców, którzy zabieraliby dzieci do teatru. Myślę, że to nieprawda. Gdyby przynajmniej raz w miesiącu był spektakl w sobotę lub niedzielę-byliby chętni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem za...

Zgadzam się z treścią w/w opiniami dot.pory wystawiania spektaklu.Bardzo chciałabym iść z dzieckiem na to przedstawienie ,jednak jest ono wtedy w szkole.może Dyr.teatru pomyślałaby o terminach w weekendy.

niestety- w trojmiescie jest jedno przedstawienie dla dzieci raz na pol roku

na bezrybiu i rak ryba. bez wzglewdu na to jaki jest poziomn spektaklu to i tak bilety sie natychmiast wyprzedaja. kupuja je zaklady pracy i szkoly- poten na widowni pelno pustych miejsc ale bilety sprzedane

Brawo!

Coś pięknego!!! Zarówno ja, jak i moja liczna dziatwa, jesteśmy zachwyceni!
Dziękujemy za wspaniałe widowisko dla dzieci i prosimy o jeszcze.

Dziękuję!!!

Przedstawienie cudowne!
Kontakt aktorów z publicznością- bezcenny!
Szkoda, że tak mało jest spektakli dla dzieci.
Również proszę o więcej w imieniu swoim i dzieci :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękujemy!!

Przedstawienie na wysokim poziomie miałam wrażenie, że aktorzy też dobrze się bawili. Naszej dziatwie (5-6 latki) oprócz oczywiście samego Koziołka podobali się: rewelacyjny występ czarownicy, nauczyciela kung-fu, sędziego, złowieszczego ptaka, bandytów. Warto wspomnieć o nieocenionych muzykach, którzy wspaniale budowali nastrój całego przedstawienia. Dziękujemy za cudownie spędzony czas w towarzystwie Koziołka i jego przyjaciół.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam,polecam,polecam!!!

Byłam dzisiaj i jestem zachwycona.Bardzo dobra obsada,ciekawa aranżacja,dzieci zachęcane do wspólnej zabawy,było cudownie.Można się pośmiać,pośpiewać i nawet wystąpić na scenie wspólnie z aktorami.Wszyscy aktorzy spisali się na medal,muzycy również,było bajkowo,zgodnie z oczekiwaniami.Dzieci zachwycone i o to przecież chodziło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

OSZUŚCI !!!!!!!! KOZOŁEK MATOŁEK W TAKICH WARUKACH JEST WYSTAWIANY ŻE SZOK!!!! A CENA TAKA SAMA JAK W TEATRZE!!!!!!!! 26 ZŁ. MASAKRA. NIE IDŻCIE TAM!! TO JAKAŚ SALA Z KRZESŁAMI, JASNO, BRUDNO, MAŁO MIEJSĆ. JESTEM W SZOKU ŻE TAK ŻERUJĄ NA DZIECIACH!!!!

Inne tematy z forum Kultura

The Strings (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: The Strings . The Strings - przezabawny spektakl komediowy o przyjaźni,...

Próby Józefa K. (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Próby Józefa K. . Teatr Stajnia Pegaza, Gdynia Próby Józefa K. wg...

Księżniczka czardasza (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Księżniczka czardasza . "Księżniczka czardasza" Imre Kálmán reżyseria:...

do góry