Widok

Przyjaciółkę na smutne wieczory

Chwaszczyno Temat dostępny też na forum:
Mam 25 lat i czasami bardzo się nudzę wieczorami. Wprawdzie mieszkam już w Trójmieście 1,5 roku ale niestety nie poznałam jeszcze koleżanki na wieczorne plotki. Kiedy jest mi smutno wyjeżdżam do rodzinnego miasta - do starych przyjaciół. Postanowiliśmy z mężem ostać się już tu na stałe i brakuje mi wieczornych i weekendowych, babskich ploteczek!Może któraś jest w podobnej sytuacji lub po prostu ma ochotę się z kimś się zaprzyjaźnić?Podaję maila: iwona_psm@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć nadal chcesz z kimś porozmawiać?
hej a może być samotny mężczyzna? pozdrawiam
kazdy facet t0 swinia...a sam0tny tym bardziej)
Opis powinien mówić sam za siebie-szukam koleżanki a nie wrażeń z samotnym facetem - nie ten temat forum ...
Aniu pewnie że chce jeszcze gadać :)
Aniu znajdujesz się w podobnej sytuacji czy po prostu szukasz bratniej duszyczki?
a ja jestem z Bojana mam 26 lat mam męża i dwoje dzieci i tez bym chetni kogos poznała!!!!
a ja 31, małż i tez 2 dzieci (3 l. i 9 m-cy), mieszkam w Kielnie
alfowa ja mam syna 5 lat i córka 20ścia miesiecy a Ty???
córa skonczyła w lutym 3 lata, syn wczoraj 9 m-cy

Inne tematy z forum Poznajmy się

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry