Widok
Flirt.
Czy chodzi o to co ktos napisze,inny lub inna przeczyta i do tego nie zrozumie?
Bo pisac jest latwo,mozna pisac wszystko a caly problem w odbiorze tych slow.Bo bywalo ze niektorzy byli gotowi zakochac sie po przeczytaniu odpowiedniego tekstu.
Tak bywalo na forum ktore juz niestety nie istnieje.
Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
Czy chodzi o to co ktos napisze,inny lub inna przeczyta i do tego nie zrozumie?
Bo pisac jest latwo,mozna pisac wszystko a caly problem w odbiorze tych slow.Bo bywalo ze niektorzy byli gotowi zakochac sie po przeczytaniu odpowiedniego tekstu.
Tak bywalo na forum ktore juz niestety nie istnieje.
Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
hmm...mam tylko dwa pytania jeżeli chodzi o ten wątek:
1) "Tak bywalo na forum ktore juz niestety nie istnieje." - czy chodzi tu o te forum, tylko dawniej?
2) "przyjażnie" -taki jest tytuł wątku....czy wiec dla autorki przyjażni równa się flirt?...hmm....nie mogę przestać o tym myśleć, po co ten tytuł?
Pozdrawiam
1) "Tak bywalo na forum ktore juz niestety nie istnieje." - czy chodzi tu o te forum, tylko dawniej?
2) "przyjażnie" -taki jest tytuł wątku....czy wiec dla autorki przyjażni równa się flirt?...hmm....nie mogę przestać o tym myśleć, po co ten tytuł?
Pozdrawiam
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Ale się przyczepił, no:P To był taki niewinny żarcik (o który, mam nadzieję, Alexia się nie pogniewała?). A wydźwięk tego żartu był taki, że ja osobiście nie zauważyłam tendencji do flirtu na tym forum:) Zatem - jeśli sprowadzamy sympatię i życzliwość (czasem dwuznaczny żarcik) do flirtu - to Alexia i ja flirtujemy ze sobą jak 2x2!;)
Pozdrawiam, Malutka25.
Pozdrawiam, Malutka25.