Widok

Przyjme

Chylonia Temat dostępny też na forum:
Chce ktoś może oddać działkę?chętnie się zaopiekuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
>"pielicielka" wymaga częstego używania

Nie mam nic przeciwko częstemu używaniu pielicielki ;]

Manson poruszył kwestię etyki producenta. Wstrząsnęlo to moim sumieniem do głębi.
Wypaćkam resztkę Roundup'u, jaka mi jeszcze została a na działkę kupiłem flaszkę jego polskiego odpowiednika o nazwie Agrosan 360SL.
Przy okazji: jest sporo tańszy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Śruba z Gniezna udowadnia że można .Zdobył już 122 nieruchomości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ooo sadyl - działkowicz z Ciebie pełną gębą :-)

A "działkówka" kiedy? Połączona z parapetówką?
Ile to już czasu minęło od kiedy zapraszałeś na parapetówkę (oczywiście bez konkretnego terminu)??? :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Majka:

Do parapetówy daleko. Na razie założyłem się z μ, że do końca lipca kuchnia będzie i robię wszystko w tym kierunku (Bosch.. jak ja nie cierpię szpachla..szczególnie na suficie :/).
Działkówka na ugorze porośniętym chwastami to też niezbyt dobry pomysł.
Ale zawsze możesz wpaść do mnie, do "ogródka grillowego". Ten działa i ma się dobrze ;)
@sadyl

Ja chyba szybciej mój remont zakończę od Ciebie ;-)
No kiedyś by trzeba na tego grilla się umówić, wieki już się nie widzieliśmy... :-)
@Majka:

A pamiętasz naszą rozmowę sprzed N tygodni, kiedy planowałaś skończyć kuchnię w tydzień? ;>

Ja byłem święcie przekonany, że wczoraj zamknę temat szpachla na suficie i dzisiaj już bajeczka, czyli grunt i farba... ale niestety... :/
Doszła obróbka lamp, które są "wtopione" w sufit... czyli kolejny dzień poślizgu. Ale oczywiście mam co robić w tym czasie... nawet bardzo ;)

Co do grilla... jestem panem swojego czasu - zatem zajeżdżaj, kiedy tylko zechcesz :)
@sadyl - pamiętam ;-) Pamiętam też, jak mi powiedziałeś, że mój remont będzie się ciągnął, bo po skończonej robocie.... ;-) Cały czas się z tego śmieje ;-)
Mój mam nadzieję zamknie się w 3 miesiącach, czyli już niedługo :-)
Tobie też życzę wygrania zakładu, już nie dla samej wygranej (chociaż nie wiem jaka jest stawka), ale oby w końcu było z głowy :-)
> oby w końcu było z głowy :-)

Wizja królika na winie mnie nęci...ale to tylko pewien etap.
Po kuchni przyjdzie czas na przedpokój. Jak zamknę drzwi od pokoju (których oczywiście jeszcze nie ma), to na ten rok spocznę na laurach :D

Remont pokoju pozostawiam sobie na przyszły rok.

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (166 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry