Jako, że przejeżdżaliśmy wczoraj obok restauracji postanowiliśmy wpaść na kolacje. Jakie było nasze zaskoczenie kiedy w godzinach wieczornych w restauracji nie było nikogo prócz nas. Dosyć długo czekaliśmy na same sajgonki, które ewidentnie były nieświeże lub były mrożone. Niestety dania główne też nas zawiodły. Kurczak w sosie słodko- kwaśnym. Proszę mi powiedzieć od kiedy sos słodko-kwaśny robi się na bazie ketchupu? Czy kucharz najpierw spróbował tego co wypuścił z kuchni? Sos walił chemią i do tego smakował ketchupem, duże rozczarowanie. Kuchnie chińską cechuje niezwykła lekkość w doborze przypraw i wyważenie smaków, tutaj mamy polskie "wydaje mi sie, że tak powinno smakować" wszystko chemiczne, odgrzewane i to czuć. Wystrój wnętrza to też jakiś koszmarek, wszędzie sztuczne kwiaty, na których tylko widać kurz. Nawet w łazience....