Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
bardzo miła obsługa wątek zamknięty bardzo miła obsługa; podoba mi się wystrój gabinetu. jeden mały minus to...
~ola
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 października 2012

Aga - opinia wątek zamknięty Bardzo fajny salon. Dwie kosmetyczki i obydwie przemiłe i fachowe w każdym...
~Aga
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 października 2012

Superrr wątek zamknięty jestem stałą klientką od 3 lat na paznokcie. Rewelacja, polecam szczerze...
~Miśkaaa
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 marca 2009

REWELACJA!!!!!! wątek zamknięty POPROSTU REWELACJA !!!! I NIE MÓWIE TYLKO O TYM ŻE LAMPY SĄ WYMIENIANE...
~EWELINA
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 października 2008

Szczerze polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z uslug tego solarium. Chodzę tam od kilku lat....
~stała klientka Kamila
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 29 czerwca 2008

maelynn - opinia wątek zamknięty korzystalam z uslug fryzjerskich- rewelacja!! zarowno balejaz jak i...
~maelynn
-

dodano: 29 marca 2008

polecam wątek zamknięty bardzo miło -pelen profesjonalizm .Paznokcie rewelacyjne !!!!! i solar taż
~kasik
-

dodano: 14 marca 2008

Super miejsce wątek zamknięty Polecam to solarium,jest naprawde super bo oprocz tego ze mozna tam sie w...
~klientka
-

dodano: 13 marca 2008

fajnie fajnie wątek zamknięty po prostu jest super ... solarium i kosmetykę już mam wypróbowaną -duzy pozytyw
~kasik
-

dodano: 11 marca 2008

O dwa przegięcia za dużo wątek zamknięty Postanowiłam wystawić mega negatywa temu solarium, ponieważ 2x zostałam...
~Patrycja
-

dodano: 20 grudnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
10

10

wątków

do góry