Widok
Pseudo bramkarze
Ilekroć wybieram się do tego klubu, a jest to bynajmniej po północy, żeby sobie potańczyć, spotkać się ze znajomymi (którzy już tam są) spotyka mnie to samo, czyli brak wstępu. Nie wiem na czym polega selekcja, ale w głównej mierze jest to chyba widzi mi się pseudo bramkarzy, którzy zabawiają się w pseudo selekcję i wpuszczają tylko swoich znajomych. Niestety nie posiadam karty klubowej, która to umożliwia wejście bez żadnego problemu, rozumiem jak bym upierała się na wejście będąc w stanie widocznego upojenia alkoholowego, bądź też stała z grupą 50 znajomych, ale chamskie zachowanie tych panów jest nie do przyjęcia !!!
Nie polecam wizyt w tym miejscu po północy, a jak się już tam jest to tłum jest niemiłosierny, nie ma opcji aby przecisnąć się do wc nie będą przy tym oblanym przez innych imprezowiczów, bo każdy stoi jak szproty w puszce.
Nie polecam wizyt w tym miejscu po północy, a jak się już tam jest to tłum jest niemiłosierny, nie ma opcji aby przecisnąć się do wc nie będą przy tym oblanym przez innych imprezowiczów, bo każdy stoi jak szproty w puszce.
Moja ocena
Klub Atelier
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 3
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
3.5
* maksymalna ocena 6