Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Riko wątek zamknięty Chodzę tam od kilku lat. Generalnie jestem bardzo zadowolona. Pani...
~Frona
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 czerwca 2019

Polecam wszystkim z czystym sumieniem wątek zamknięty ...od ponad roku leczymy tu psa i zawsze diagnoza trafiona a leczenie szybkie...
~QBE
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2018

Polecam wątek zamknięty Panie Doktor pracują z wielkim oddaniem, kochają to co robią, kochają...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 maja 2017

odradzam wątek zamknięty W dniu 1 lipca przyprowadzilem do gabinetu mopsika na zabieg usuniecia...
~Janusz
3

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 lipca 2015

POLECAM!!! wątek zamknięty Profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolony i mój pupil również :D.Pani...
~Piotr
1

dodano: 7 lipca 2015

POLECAM wątek zamknięty Ja jestem zadowolony z tego gabinetu.Moja suka była wysterylizowana...
~Własciciel psa
-

dodano: 12 lipca 2015

Serdecznie polecam wątek zamknięty Serdecznie polecam. Bardzo profesionalny gabinet. Pani Dr Dorota z pasją...
~Natalia
-

dodano: 8 lipca 2015

Z sercem na dłoni do wszystkich zwierzaków ! wątek zamknięty Trafiliśmy do kliniki z moim pupilem, który miał przetokę na łapce, młody...
~Barbara
-

dodano: 3 lipca 2015

zadowolona klientka wątek zamknięty Panie doktor są wspaniałymi osobami, widać,że wykonują swoją pracę z pasją....
~Sara
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2014

Super ! wątek zamknięty Nasz weterynarz akurat nie był w stanie przyjąć naszego psa. Jak się okazało...
~Monika
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 czerwca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry