Widok

Psy 3. W imię zasad

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Psy 3. W imię zasad.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Psy 3. W imię zasad

Przeczytaj o filmie.

Po prostu...

Po prostu psy się zestarzały i wyliniały a w dodatku wypadły im zęby. Liczyłem na lepsze zakoñczenie...A scenariusz w sumie logiczny...choć marzyłem żeby jeszcze mieli większe pole do popisu...Stary SBek i Prezes działkowców...hmmm...

Może kolejną część nakręci Vega

Kolega mój sugerował tytuł nawet "Kobiety psów":)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To komedia

Film porażka płytki scenariusz ( zabili tam jakiegoś gościa na posterunku ) no sorry to normalność nic nadzwyczajnego w dzisiejszych czasach spodziewałem się czegoś bardziej spektakularnego np jakiejś akcji afery międzynarodowej no klapa i chyba Dorociński tu gra główną rolę no takie odniosłem wrażenie Panie Linda, całe szczęście że została otwarta furtka będzie kolejna dopóki nie zginie Linda będą kolejne odcinki mogę tu podpowiedzieć kolejny scenariusz - obecna żona Żmijewskiego ( była dziewczyna Lindy wyjeżdża na jakąś misję zagraniczną np do Ameryki Południowej wplątuje się w jakiś kartel ma z nimi zatarg no i chłopaki ruszają razem jak za dawnych lat do akcji Pazura no cóż dobrze że zginął nie przepadałem za nim postarzał się tak w ogóle Linda się trzyma powodzenia chłopaki i kręćcie szybko kolejny odcinek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co dokładnie?

Mam nadzieje że to nie znowu zwiedłe jaja jakiegoś kolesia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się z bankierem

W 100%
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

psy 3

W psy 4 będą jeździć na wózkach inwalidzkich.... Mocno naciągany, odgrzewany kotlet...

Dla mnie najlepsza cześć była pierwsza , potem trzecia , a najmniej podobała mi się druga
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słaby

Film słaby, nudny, brak jakiejkolwiek akcji, dla staruszków, naszym zdaniem pieniądze wyrzucone w błoto, a szkoda, po dwóch pierwszych częściach, liczyliśmy ze w trzeciej darzą czadu,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bałem się ,że będzie niewypał, ale bardzo mi się podobało.

Dużo nawiązań do poprzednich części, ciekawa fabuła, dobra gra aktorska,no i Franc. Z nim nie ma "miętkiej gry". Dobre kino akcji, polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Choć napisz "uwaga spoiler" baranie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

i masz 22 lata baaahahaahah, założę się
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak tak!!!! ziomuś i love you!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ma!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Całkiem, całkiem

Jak 1 leciała w kinach to miałam 4 lata, więc aby nadążać z fabułą 3jki musiałam się dokształcić we własnym zakresie. 1 i 2 obejrzałam z przymrużeniem oka, bo to były inne czasy jeśli chodzi o kinematografię. 3 okazała się miłym zaskoczeniem, że względu na wielopokoleniowość aktorów - całkiem zwinne zderzenie psów sprzed lat z obecnymi. Dobra gra aktorska Lindy, Baki, Pazury i Fabijańskiego. Mimo, że film utrzymany w mrocznym klimacie, to udało się w niego wpleść multum zabawnych, niewymuszonych tekstów. Fakt polały się hektolitry krwi, ale było to spójne z poprzednimi częściami. Jak dla mnie mocne 8/10 i kolejne po "Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa" pozytywne zaskoczenie polską produkcją.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pytanie do tych co oglądali.

Jest jakąś nagość w tym?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

hmmm

Poszedłem bo nie sposób było ominąć kontynuację klasyki. Nie żałuję ale moje wrażenia nijak mają się do tych jakie towarzyszyły mi przy oglądaniu wcześniejszych ,,Psów". Przepaść grubo ponad dwudziestu lat pomiędzy realizacją filmów. Ja jestem innym człowiekiem, świat się bardzo zmienił a ,,Psy" tylko trochę ... .

Nieźle....

Dobry film. Nie rozumiem krytyki totalnej. Można się przyczepić ale w całości wygląda to dobrze. Pan Jan, Bogusław i Cezary to klasowe aktorstwo. Pan Dorociński również bardzo dobra gra. Onet czy WP ...... tytuły w stylu 'Pazura słaby' L, Linda 'upadek legendy'... to nieporozumienie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Psy 3. W imię zasad

Przeczytaj o filmie.
do góry