Widok

Psy 3. W imię zasad

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Psy 3. W imię zasad.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lindą był moim guru aktora, dopóki nie wyczytałem, że figlował z żoną przyjaciela, z którym przyjaźnił się od czasu studiów. A więc w imię zasad panie franc...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 21

zawiedziony

Mocno średni w sumie to i słaby film. Linda gra jakoś tak nijak pan Pazura niech zajmie się już lepiej kanałem na Youtube. Pan Marcin Dorocinski ok fajna rola , ale po co tam był Dario ( Jan Frycz ) ? na dokładke bo teraz dobrze mieć go po roli w Ślepnąć od świateł?. Scenariusz taki sobie liczyłem na o wiele więcej. Jedynie co ratuje to oczywiście muzyka nawiązująca do 1 i 2 częsci pare śmiesznych scen i pare scen bardzo sentymentalnych jak spotkanie z Andżela czy scena końcowa. Uważam ,że o wiele lepiej było by gdyby nie było tak wielu znanych aktorów a bardziej skupić się na tych starych. Pan Frycz i Pan Fabijański - serio to role typowo pod widzów by wypełnić kino jako " kultowe " role Daria i Cukra. Szkoda .Film 5/10
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15

Bardzo dobry - dużo szczelania

Najlepsza część
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15

Kundle

Jedynka i dwójka miały w sobie,to COŚ.Tu motyw był dobry,ale w którymś momencie się urwał.Trochę strzelaniny,a wiele fragmentów,jakby wyjętych z poprzednich części np.zakończenie.Szkoda,że uśmiercili "Nowego"-kto go zastąpi w czwórce?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

Taki se

Warto poczekać aż będzie dawany w gratisie na DVD w Gali
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

A mnie się podobał, dobre kino. Smutne i dobre
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8

Warto

Fajny, inny niż poprzednie / momentami może dla niektórych nudny, ale jak ktoś widział poprzednie i lubi Franza to ... bedzie zadowolony
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zgadzam się. Pan Pazura - na youtuba, Pan Bogusław bez pazura - na końcu się nieco rozkręcił,

Pan Marcin - dobra rola - "prawie" tak jak Pan Artur Żmijewski w drugiej części, Pan Artur - "ciepłe kapcie", Pan Jan Frycz - mówił do Franza na "PAN". Muzyka fajna, ale za duzo jej w tle, za spokojna. Liczyłem jednak na nieco więcej pazura, gniewu, konkretów, pokazania, że "jeszcze tu k...wrócimy". Owszem, są momenty, ale...ciężko się zmierzyć z 1 i 2 i uznać to za dobrą kontynuację. Uwaga spoiler: Fortel wyjścia z piwnicy widziałem już w bardzo znanym filmie z panem zabójcą lubiącym kwiatki. Takie "Złoto Dezerterów", może trochę lepsze. 5/10 niestety. Liczyłem na nieco więcej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jednokomorowy lepiej napisz. Gimbusu wspierające do Fiata 125 dzisiaj twierdzą że to słabe auto albo kto mógł piwo Gdańskie pić?? Idź na koncert Zenka będziesz szczęśliwy .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

W porównaniu z Koroną krolów trochę słaby??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

100% racji, gimbusy poczekajcie zaraz wchodzi do kin "dzieło sztuki " Vegi !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak jak matołuszek dopóki się nie okazało że to zwykły spekulant gruntowy , takich skazywano na śmierć ,a dzisiaj jest premierem. Ty się czepiasz że się przesłał z żoną kolegi? Pewnie wstałeś z kolan.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

Jak się ma zasady i honor, to się nie rusza kobiet przyjaciół,ale co ty gimbusie możesz o tym wiedzieć.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

:)

Polecam !!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10

Szalu nie było ale lipy tez nie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Psy 3. W imię zasad

Opinie do filmu: Psy 3. W imię zasad.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry