Widok

Psy 3. W imię zasad

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Psy 3. W imię zasad.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Psy 3. W imię zasad

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dobre kino. 9/10

Życzyłbym sobie częściej powroty, czy ogólnie filmy na tym poziomie. Na tle polskiej kinematografii ostatnich dwóch dekad ten film błyszczy.

Fani Mroczków, Wesołoskich, Zakościelnych nie ogarną.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

A jak

się ma życie prywatne do aktorstwa?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szkoda, że nakręcono 3ke...

Niestety ale Vegą zapachniało. Zbyt przesadzony. Niezbyt interesujący. Oparty na dość śmiesznej historyjce. To nie była kontynuacja. To był do połowy znośny film a druga połowa to nuda i widać, że scenariusz nam się trochę rozlazł. Fajna rola Sebastiana, Jana Frycza też fajna drugoplanowka. Co do Lindy i Pazury... Widać, że zabrakło czegoś. Linda się sam obroni a Pazura... Taki sobie był ten Młody/Stary. pupy nie urywa. 1ka i 2 ka to megahity. 3ka to coś niskiego lotu, kreowanego na coś kozackiego. Ale niestety... Nie do końca wyszło. Wychowany na 1 i 2 ce.... 3ka to żart.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Słaby

Film bardzo słaby .. ciągnący się jak flaki z olejem przez pierwszą godzinę filmu tragedia a potem nie wiele lepiej strata czasu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Psy 3

Dobre kino. Wspaniala muzyka. Jest klimat. Polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Trzy czwarte filmu ma sens i uzasadnioną akcję. Niestety w końcówce reżysera poniosło. Wiadra krwi, tabuny policjantów padają gęsto tylko czemu? przecież wykonują pracę za którą im płacą. Też mają żony i dzieci. Dobrze, że Boguś Linda oglądał "Leona zawodowca", nie musiał wymyślać jak uciec z oblężenia :). Na zestrzelenie helikoptera z kałacha zabrakło twórcom kasy, ale poza tym huku nie brakowało. Jeśli ktoś lubi takie kino to miło spędzi czas. Oglądać, nie myśleć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ogólnie dobry, jednak można było poprawić nieco scenariusz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przez pomyłkę zminusowałem.

Film widziałem, dobry, nie zrobiony na siłę na zasadzie im więcej przekleństw tym lepiej. Linda, Pazura, Dorociński, Fabijanski - świetna gra. Polecam pokoleniu 40+. Warto pójść do kina. Daję mocne 9 .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

polecam

Proponuje nie sugerować się opiniami innych tylko dla widzów 40+ pamiętających Psy1,2 polecam pójść do kina. Ja byłam i wiem że warto
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Psy3

Film nie dla.malolatow oglądających i jarajacych sie chałami Wegi . Dla tych co wychowali się na 1 i 2 części to sentymentalna podróż. Mnie się podobał .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

Fajnie że piszesz jak się kończy film.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobry, fajny, nie gorszy od 1 i 2ki

Ktoś, kto choć troszkę gustuje w tego typu filmach nie będzie zawiedziony...Chyba jeden z lepszych występów Pazury. Linda w wysokiej formie, Dorociński i inni też. Miło było wszystkich oglądać.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

Po seansie

Mocny mocny mocny
10/10
Powoduje huśtawkę nastrojów !!!
I te teksty....!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Psy 3. W imię zasad

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry