Widok

Psy

Pojawił się wątek o wprowadzaniu psów na plac zabaw. Oczywiście za tym nie jestem ale swoją drogą fajnie by było jakby powstał takowy plac specjalnie dla psów. Co myślicie?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie ma dróg, chodników, ścieżek rowerowych, oświetlenia a ty chcesz place dla psów, dobre...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

Myślę że to głupi pomysł.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

prędzej trochę śmietników w różnych miejscach gdzie są popularne rejony spacerowe, paczki po fajkach i śmieci się walają. a cześć ludzi którzy by nawet po psie posprzątała musi woreczek do domu z powrotem donieść, a to utrudnia zabawę...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po h zakładasz nowy wątek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

A ja wręcz przeciwnie. Koszt stworzenia takiego placu na pewno nie jest wysoki, zwykły płot z furtką, może ewentualnie ławka i śmietnik na woreczki z kupami a psy miałyby się gdzie wybiegać w swoim towarzystwie. Jestem za.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem za mój kaukaz jest szalenie samotny lubi się bawić i szarpać oraz podrzucać do góry inne piesy , byłbym tam codziennie żeby miał radochę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

"Za dużo krytyki daje kiepskie wyniki
A krytykanctwo i żółć to złe nawyki"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

ta a majelonek nie je golonek jest po prostu łasy na kase więc dzieciory pcha do ochronek...
dupsko jest zawsze śliskie kiedy bat nad nim połyszcze...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślę, że Ty jesteś głupi/głupia mając takie podejście...
Lepiej jak psy biegają po całym Baninie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak jest jak się psu nie poświęca wystarczająco dużo uwagi ;)
Po co takim ludziom jak Ty pies... Nie rozumiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po pierwsze słowo o którym mowa pisze się przez "ch" a po drugie jakbyś umiał lub umiała czytać ze zrozumieniem to widział/widziałabyś, że tamten wątek mimo iż był o psach dotyczył innego tematu ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

do góry