Widok

Psy w Bojanie

Szanowni Państwo! W ciągu ostatniego miesiąca słyszałam o kilku pogryzieniach ludzi przez psy, pies zagryzł też sarnę. Apeluję o niewypuszczanie psów samych i sprawdzenie ważności szczepienia przeciw wściekliźnie ponieważ również w naszym województwie zanotowano przypadki chorych lisów i nietoperzy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skąd informacja o sarnie? Mamy wilka w Bojanie, który był też widziany na Chwarznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wiem co to za psy. Pierwsze słysze na ten temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Listonosza znów pies pogryzł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój syn niedawno został zaatakowany przez psa. Na szczęście rana była niewielka. Psa udało się znaleźć i został skierowany na obserwację. Nikomu nie życzę tego przeżywać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właściciel ukarany?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sąsiadkę pogryzł pies, który przez długi czas siał postrach w okolicy. Sprawa skończyła się na policji. Teraz psa zamykają chyba w klatce bo szczeka całą noc, że spać się nie da. Niewiadomo co gorsze, ale przynajmniej jest bezpieczniej.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Współczuję. Sasiad Pana właściciel psa to nie zły burak
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niestety, żyjemy wśród przygłupów .. też miałem przypadek na Ceynowy , wyleciał pies z otwartej bramy i rzucił się na mojego idącego na smyczy , zdążyłem go zasłonić . Właściciel , gdy powiedziałem o zawiadomieniu policji , zrobił minę jak Jaś Fasola , zresztą za bardzo nie musiał się starać . To nie wina zwierząt , to ludzie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie był pies tylko wilk dlaczego piszesz takie głupoty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest wilk nie pies dzisiaj mój pies się zerwał za nim ale po 15 min wrócił
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a czerwony kapturek był też
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie do końca sie z Tobą zgadzam. Aczkolwiek oczywiście możesz mieć racje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nauczycielka ze szkoły też została pogryziona, podobno nawet do szpitala trafiła. Właściciele psów powinni płacić ogromne kary plus odszkodowanie dla pogryzionej osoby.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dokladnie tak jest ze duze psy biegaja po bojanie a kto tego nie widzi albo udaje ze nie widzi jest i**ota
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tradycyjnie właściciel powie: Proszę się nie bać, on nie gryzie a potem się okazuje że jednak gryzie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Każdy pies i właściciel powinni mieć obowiązkowe szkolenie, tak jest w wielu krajach. Wtedy nie ma psów biegających bez opieki, nie ma pogryzień.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haha tak dokladnie zawsze tak mowia najlepiej to takiego odrazu w d*pe kopnac jak nie umie sie psem zajac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ostatnio po bojanie biegal kondwalik zlocisty tego wilka gonil
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo ludzie to myślą, że jak mieszkają w domku z ogródkiem to muszą mieć pieska. Tylko nie zastanawiają ile się trzeba tym pieskiem zajmować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

Światłowód w gminie Szemud (16 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

do góry