Widok
Hydroxyzyna -nie. Dobra doraźnie. Osobiscie polecam dr Pankiewicza. Jestem w trakcie leczenia. Po pierwszym wywiadzie za pierwszym razem dobrał mi leki. Nie męcz się bo bedzie jeszcze gorzej. Hydroxyzyna łagodzi objawy na chwilę. Też ją brałam i poczatkowo ok ale pogłębia lęki (miałam duszności - sytuacja prywatna mnie rozwaliła). Męczyłam się jak wiem - 3 m-ce? Chociaż pierwsze objawy ok 5 m-cy przed wizyta u psychiatry. Nikt Tobie lepiej nie dobierze leków niż psychiatra. Nie ma co sie tego bac. Duzo ludzi korzysta z pomocy specjalisty. Po co się męczyć i pogłębiać stan na jeszcze gorszy. Powodzenia!
Zrob sobie domowe prace: zalegle sprzatanie,porzadki w komputerze.Poszukaj na YT kucharzy-prezenterow gotojacych rozne ciekawostki i zrob to co oni.Konieczne min.10 minut dowolnej gimnastyki przy otwartym oknie regularnie
Nie leczylas sie wiec nie jest tak zle...Info o biezacej sytuacji tylko raz dziennie.Na CDA.pl znajdziesz komedie. Zrob liste spraw czy planow jakie masz do zrobienia gdy wirus pojdzie w cholere...Rozmawiaj z innymi z pominieciem tematu wirusa o innych sprawach.
Ksiazka, ale o lekkiej tematyce. Dbaj o siebie, i medytuj...
Moze jakis obcy jezyk online. Powodzenia i nie poddawaj sie.Wschodnie powiedzenie : "Jest zle, jutro bedzie gorzej, ale pojutrze wyjdzie slonce..."
Nie leczylas sie wiec nie jest tak zle...Info o biezacej sytuacji tylko raz dziennie.Na CDA.pl znajdziesz komedie. Zrob liste spraw czy planow jakie masz do zrobienia gdy wirus pojdzie w cholere...Rozmawiaj z innymi z pominieciem tematu wirusa o innych sprawach.
Ksiazka, ale o lekkiej tematyce. Dbaj o siebie, i medytuj...
Moze jakis obcy jezyk online. Powodzenia i nie poddawaj sie.Wschodnie powiedzenie : "Jest zle, jutro bedzie gorzej, ale pojutrze wyjdzie slonce..."
Ja też się boję. Dodatkowo mam duszność ( chyba na tle psychicznym) i dowiedziałam się że jestem w ciąży. Strasznie się stresuję. W domu mamy nerwowo bo ja nie wychodzę, syn też nie A mąż jeździ autem do pracy... I robi zakupy. Nie mogę znieść tego że coś przywlecze i nas zarazi. Boję się że umrę. Boję się że bd musiała rodzic przez cesarki i umrę jak ta kobieta 27 letnia. Mam 30 lat. Boję się :(
Powiem tak brutalnie ale postaraj sie przyjac to do siebie. Po co o tym myslisz? Zaglebiajac sie w glowe i analizujac zawsze bedziesz sie bala, Zawsze znajdziesz powod do strachu, zawsze cos bedzie nie tak. Dlatego przestan myslec, kazdy tak ma, jak zaczniesz sie nakrecac to zawsze znajdziezz powod do zmartwien. Nie pij alko, dbaj o siebie, jedz wazywa i tyle. Nic sie nie stanie, ten koronowirus zle dziala na starsze osoby i tyle :-) wiem ze latwo mi mowic bo nie jestem w Twojej skorze, ale po prostu nie mysl :-)
Wszyscy musimy się przestawić że dobre czasy już były. Świat idzie do przodu i tylko od nas zależy jaki będzie wiem że nie wszyscy dają radę ale z tym trzeba żyć i nie podawać się musimy być mocni na tyle ile umiemy trzeba myśleć pozytywnie i nie słuchać wszystkiego co mówią, sami się nakręcamy złymi informacjami a tyle jest wokół nas dobrych rzeczy i ciekawych ludzi.
Niestety sporo z nas sobie z tym nie radzi, ja staram się czymś ciągle zająć żeby o tym nie myśleć, przestaliśmy oglądać wiadomości w tv, nie czytamy wiadomości w internecie bo to nakręcało u mnie panikę... dla mnie stresem jest nawet wyjście po zakupy, wychodzę tylko raz w tygodniu, robię wieksze zakupy a dzień przed zakupami jestem spanikowana i boli mnie brzuch z nerwów...to silniejsze odemnie:(
Polecam wsparcie telefoniczne https://www.facebook.com/orogdansk/ lub https://radoscewangelii.pl/aktualnosci/zadzwon-uspokojducha-wobec-koronawirusa/
Ja miałem problemy ze stresem spowodowanym pracą do tego doszła spowodowana z tym bezsenność bo w nocy gonitwa myśli. Zacząłem zainteresować się tematem CBD i postanowiłem spróbować olejku CBD, muszę przyznać że pomaga wysypiam się oraz nie stresuje, na stany lękowe też się sprawdza, tylko ważne jest przy wyborze tego olejku CBD aby jego skład był sprawdzony aby sobie nie zaszkodzić tylko pomóc.
Wysokiej jakości olejki CBD oraz kosmetyki z CBD: https://hempley.pl/