Widok

Psychoterapia na NFZ - Gdańsk

Szukam terapii indywidualnej na NFZ (Gdańsk). Co ważne, sesje mogą się odbywać tylko po południu (nie mam szansy wyjścia wcześniej z pracy). Próbowałam w Nowym Porcie, ale nie dogadałam się z terapeutką, na Gospody na terapię przyjmują tylko swoich pacjentów (mam swojego psychiatrę, ale w mojej przychodni nie pasują mi godziny :(). Próbowałam na Jaskółczej, ale tam terminy są bardzo odległe. Ktoś pomoże?

Szukam kogoś konkretnego, nie lubię pitu-pitu i haseł: jest pani taka dzielna, tak sobie pani świetnie poradziła... Nie leczę się z depresji/nerwicy, więc nie trzeba mnie głaskać po głowie. Ubolewam strasznie, ale nie stać mnie na terapię prywatnie ;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuj jeszcze na wałowej w tzw. przemysłowym zoz.
i jeszcze Medico w Brzeznie
Dzięki, zadzwonię i tu, i tu. Jestem naprawdę zniechęcona poszukiwaniami. Możesz polecić kogoś?
w przemysłowym zoz pani Korsak
A czy ktoś może polecić któregoś z tych psychoterapeutów?

http://www.optimmed.pl/zespol_leczacy_lekarze_optimmed.html
beata drawc, marzena piekarska
Martwi mnie opinia o pani Piekarskiej na Znanym Lekarzu...
A z tych?

https://nzozmorena.pl/poradnie/poradnia-zdrowia-psychicznego/

Na razie wpadła mi w oko pani Białowąs, ale po jednej przygodzie z psychologami wolę się podopytywać i iść z polecenia. Bardzo proszę o pomoc, chciałam spróbować jutro się zapisać..

Inne tematy z forum Zdrowie

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Mam problem z penisem. Nie staje (7 odpowiedzi)

Mam od jakiegoś czasu problemu ze współżyciem. Penis nie staje albo jest w niepełnym wzwodzie....

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry