Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Profesjonalnie? wątek zamknięty Posiłki całkiem smaczne, napoje również. Ale... zostały pomylone zamówienia...
~Snake
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2009

Smacznie :) wątek zamknięty Choć knajpka znajduje się w centrum handlowym to jednak przyznam, że zwróciła...
~Agata W.
-

dodano: 8 sierpnia 2009

polecam wątek zamknięty Trafilismy tu ze wzgledu na opinie i okazaly sie trafne. Jak na centrum...
~MMM
-

dodano: 8 maja 2009

Całkiem miło. wątek zamknięty Jak na Centrum Handlowe, restauracja mile mnie zaskoczyła. Jedzenie na...
~DARO
-

dodano: 5 marca 2009

Spotkania wątek zamknięty Jest to najlepsza restauracja jeśli chodzi o spotkania biznesowe, Puerto...
~J
-

dodano: 21 lutego 2009

Duże zaskoczenie wątek zamknięty Przyciągnęło mnie menu w internecie. Nie żałuję. Pyszne jedzenie, dobrze...
~Maciek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 20 grudnia 2008

pracownicy do wymiany wątek zamknięty wszystko byłoby ok gdyby kelnerki były miłe i czerpały radość ze swojej...
~MARTUCHA
-

dodano: 2 grudnia 2008

jakim kosztem?? wątek zamknięty W niedzielne popołudnie wybrałam sie razem ze znajomym na obiad. Zamówilśmy...
~Iza W.
-

dodano: 27 października 2008

czeki - opinia wątek zamknięty Wszystko byłoby ok gdyby kelnerki były przyjemniejsze i zachowywały się jak...
~czeki
-

dodano: 12 sierpnia 2008

jest ok. wątek zamknięty Jak na restaurację w hipermarkecie, to dają znacznie więcej, niż można się...
~najedzony
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 16 lipca 2007

Poziom bardzo spadł... Nie polecam wątek zamknięty Kelnerzy amatorzy, barmani amatorzy, jedzenie ciekawe tylko z nazw, bo tak...
~Grzegorz
-

dodano: 23 maja 2007

znakomite!! wątek zamknięty wystroj bardzo przytulny,znakomita late w wykonaniu rozesmianego...
~Agnieszka
-

dodano: 12 kwietnia 2007

fajna knajpka wątek zamknięty bardzo fajna knajpka w centrum Gdańska, po meczących zakupach odrobina...
~stała klientka
-

dodano: 6 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

13

wątków

do góry