Widok
Tak się składa, że poczytuję tego "Janusza" i cenię sobie, że na forum mogę wybierać kogo czytam, kogo nie.
Bywało, że w d...pę nie było czasu się podrapać a teraz mam czas na forum i "pcham kocią mordę w każdy wątek".
Co interesujące, drzewiej sądziłam, że ludzie w kontaktach "oko w oko" są nie do zniesienia. Cuda, jakie odkryłam na forum to bezcenna skarbnicą wiedzy.
Satysfakcjonujący jest dystans, gwarantowany przez forum.
Ps
Co do "brania się do roboty", przez dwie godzinki, przy kawie, można wypracować i załatwić więcej niż przez 8 godzin obijania się między biurkami ludków, na których towarzystwo jest się skazanym.
Ps
Co do DM (szanowna Maryni) :)
Z szacunkiem i ciepłem myślę od rana o moich Sąsiadach, którzy przepięknie udekorowali swoją przestrzeń świątecznymi światełkami i ozdobami. Moja skromna wystawka świetlna nie czuje się samotna a coraz mroczniejsze poranki, okraszone dowcipem Pana Wojtka Manna i kawą, pozostają optymistyczne i radosne. W samy środku Wsi mogę podziwiać piękną instalację świetlną. Jestem w Raju! :)
Bywało, że w d...pę nie było czasu się podrapać a teraz mam czas na forum i "pcham kocią mordę w każdy wątek".
Co interesujące, drzewiej sądziłam, że ludzie w kontaktach "oko w oko" są nie do zniesienia. Cuda, jakie odkryłam na forum to bezcenna skarbnicą wiedzy.
Satysfakcjonujący jest dystans, gwarantowany przez forum.
Ps
Co do "brania się do roboty", przez dwie godzinki, przy kawie, można wypracować i załatwić więcej niż przez 8 godzin obijania się między biurkami ludków, na których towarzystwo jest się skazanym.
Ps
Co do DM (szanowna Maryni) :)
Z szacunkiem i ciepłem myślę od rana o moich Sąsiadach, którzy przepięknie udekorowali swoją przestrzeń świątecznymi światełkami i ozdobami. Moja skromna wystawka świetlna nie czuje się samotna a coraz mroczniejsze poranki, okraszone dowcipem Pana Wojtka Manna i kawą, pozostają optymistyczne i radosne. W samy środku Wsi mogę podziwiać piękną instalację świetlną. Jestem w Raju! :)
O pierdach , o pierdach ale żem nie wiedział,ze aż tak dosłownie. Zatem warto opisać szczegóły. Intensywność smrodu w skali 1-10, czas wietrzenia, no i przede wszystkim czym ty karmisz te suke,że na biogazy to z unii fundusze bys dostał.
Bo mnie przychodzi do łba tylko tanie wino,jabłka i mięcho na ostro. Jest Moc
Bo mnie przychodzi do łba tylko tanie wino,jabłka i mięcho na ostro. Jest Moc
@Inka²:
Był parę minut temu u mnie listonosz z młodą pocztówką. Zapewne ją wdraża w zawód.
Zagadałem: będzie Pani mój rejon obsługiwać. Niestety nie.
To mówię: A szkoda, bo na tego brzydala nie mogę patrzeć. Nawet moja suka Go nie lubi :)
Przyjął to z humorem.
Ale zagadałem przy okazji o Twoją przesyłkę dla mnie.
Na mojej poczcie jej nie ma.
Sprawdź na stronie PP, co się z nią dzieje. Wiem, że temat jest pilny i ważny.
Był parę minut temu u mnie listonosz z młodą pocztówką. Zapewne ją wdraża w zawód.
Zagadałem: będzie Pani mój rejon obsługiwać. Niestety nie.
To mówię: A szkoda, bo na tego brzydala nie mogę patrzeć. Nawet moja suka Go nie lubi :)
Przyjął to z humorem.
Ale zagadałem przy okazji o Twoją przesyłkę dla mnie.
Na mojej poczcie jej nie ma.
Sprawdź na stronie PP, co się z nią dzieje. Wiem, że temat jest pilny i ważny.
> Wszyscy wiemy, ze jesteś dżentelmenem.
Cyt:
"wiesz czemu Sadyl ma powodzenie?
bo potrafi rozmawiac,wygłupiac sie,
dowali zazwyczaj facetowi tez w wyszukany a nie prostacki sposób
to jest pies na baby
ale nie zachowuje sie jak pies --tylko amant!
potrafi byc zarówno przemiły i delikatny
jak ostry i sprosny
ale wszystko w tonie
poza tym pogada nie tylko o du..Maryni
i nawet jak sie z nim pokłóci kobieta to wymiana zdan nie osiaga poziomu błota,z którego n ie mozna zawodów dla jaj zrobic
i podac sobie reke
nie wiem--jak byłoby 24 godz. nadobe i 12 miesiecy w roku obok takiego..
ale do flirtowania,kumplowania jest idealny
Sadyl --jest JEDEN"
Autor cytatu: isztar
data: 6 kwietnia 2016 o 11:21
miejsce: https://forum.trojmiasto.pl/Antyradio-t666199,1,30.html
EOT
Cyt:
"wiesz czemu Sadyl ma powodzenie?
bo potrafi rozmawiac,wygłupiac sie,
dowali zazwyczaj facetowi tez w wyszukany a nie prostacki sposób
to jest pies na baby
ale nie zachowuje sie jak pies --tylko amant!
potrafi byc zarówno przemiły i delikatny
jak ostry i sprosny
ale wszystko w tonie
poza tym pogada nie tylko o du..Maryni
i nawet jak sie z nim pokłóci kobieta to wymiana zdan nie osiaga poziomu błota,z którego n ie mozna zawodów dla jaj zrobic
i podac sobie reke
nie wiem--jak byłoby 24 godz. nadobe i 12 miesiecy w roku obok takiego..
ale do flirtowania,kumplowania jest idealny
Sadyl --jest JEDEN"
Autor cytatu: isztar
data: 6 kwietnia 2016 o 11:21
miejsce: https://forum.trojmiasto.pl/Antyradio-t666199,1,30.html
EOT
sadyl translatorze.
Ja to po niemiecku tak
Ja to w wojsku d*pa.
Słyszałeś ty kiedy ,ze jeden wyraz może mieć więcej znaczeń? No właśnie ,chyba nie.
Isztar ci wciąż po głowie lata,że czytasz jej wszystkie wypowiedzi i co lepsze wstawiasz. Niestety Ona już cie nie chce.Pogódź się z tym . Zepnij poslady i wio!
Pozdrów ziomków z Kocborowa od Zielonego Bąka Jędruli.
Ja to po niemiecku tak
Ja to w wojsku d*pa.
Słyszałeś ty kiedy ,ze jeden wyraz może mieć więcej znaczeń? No właśnie ,chyba nie.
Isztar ci wciąż po głowie lata,że czytasz jej wszystkie wypowiedzi i co lepsze wstawiasz. Niestety Ona już cie nie chce.Pogódź się z tym . Zepnij poslady i wio!
Pozdrów ziomków z Kocborowa od Zielonego Bąka Jędruli.