Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pani Magda wątek zamknięty Niesłychane podejście do zwierząt. Trafiłam tam z polecenia z psem przed...
~marianna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 listopada 2015

POLECAM! wątek zamknięty Pani Magda jest jedyna w swoim rodzaju, widać zamiłowanie i pasję do tego co...
~Anna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 lutego 2015

BARDZO POLECAM wątek zamknięty Namiary do Pani Magdy dostałam od bratowej.Jestem mega zadowolona po tylu...
~natasza
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 stycznia 2015

opinia wątek zamknięty Świetna robota!!! Nasz Majki wygląda jak Książe
~Wojtek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 września 2014

Świetnie! wątek zamknięty Pani Magda jest wspaniała! Polecam!
~Ania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 czerwca 2014

Rewelacyjny salon wątek zamknięty Fantastyczne podejście do psów. Pełen profesjonalizm. Nikt tu nie tarmosi...
~Natalia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 lutego 2013

Jak z psem to tylko tutaj :) wątek zamknięty Po pierwszej wizycie na pewno będziemy stałymi gośćmi ;) Jesteśmy bardzo...
~avo
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 stycznia 2013

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Do Pani Magdy chodzę reguralnie kąpać swoje buldogi . Zawsze odbieram je...
~marii
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 maja 2012

Rowniez polecam wątek zamknięty Nasz pies (shih-tzu) rowniez jest stalym klientem (od trzech lat, po zlych...
~ts
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2012

Polecam!!! wątek zamknięty U Pani Magdy byłam poraz trzeci, z moją Lusi, która ma 6 lat. U poprzedniego...
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 października 2011

Polecam! wątek zamknięty Bardzo dobre podejście p.Magdy do pieska, nie jest zestresowany, wygląda...
~D.Ch.
-

dodano: 15 kwietnia 2011

POLECAM!!!! wątek zamknięty Super podejscie do psa. Moj Leo byl wyjatkowo spokojny. Naprawde polecam:)
~Pancio Lea
-

dodano: 9 stycznia 2011

godny polecenia wątek zamknięty odwiedzalem z moim fifim rozne salony,a z wizyty w pupil-psi salon bedziemy...
~michal
-

dodano: 4 stycznia 2011

MIŁOŚĆ I PASJA - TUTAJ TO ZNAJDZIESZ wątek zamknięty Jestem stałą klientką Salonu Pupil. Pani Magda jest świetna ma niesamowite...
~ANIA I NATUSIA PUDEL
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 października 2010

Super psi fryz! wątek zamknięty Piesek bardzo zadwolony, fryzura odjela mu lat. Fachowa i mila obsluga. Polecam!
~Dorota
-

dodano: 2 sierpnia 2010

Super psi fryz! wątek zamknięty Piesek bardzo zadwolony, fryzura odjela mu lat. Fachowa i mila obsluga. Polecam!
~Dorota
-

dodano: 2 sierpnia 2010

AGNIESZKA - opinia wątek zamknięty KUPILAM SOBIE ROK TEMU SZNAUCERKE ;) SZYKALAM JAKIEGOS FRYZJERA DLA NIEJ OD...
~AGNIESZKA
-

dodano: 11 czerwca 2010

Polecam!! wątek zamknięty Probowalam, juz wielu Fryzjerow dla mojego pieska. I trafilam wkoncu na...
~Joanna
-

dodano: 19 marca 2010

ZDECYDOWANIE POLECAM wątek zamknięty O salonie dowiedziałam się od znajomej,która jest klientką od samego poczatku...
~Anna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 listopada 2009

:) wątek zamknięty SALON GODNY POLECENIA,NA PEWNO TAM WROCIMY PROFESJONALNE PODEJSCIE,MILA...
~EWKA
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

23

wątków

do góry