Widok

Puzzle piankowe

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Odkupię naprawdę niedrogo lub przyjmę puzzle piankowe, podłogowe, duże.
Nie ważny jest tu stan, mogą być nawet mocno przybrudzone, częściowo uszkodzone, czy niekompletne, najlepiej dość sporo (właściwie potrzebuję ok 100sz. tych wielkości 30x30) Poszukuję własciwie takich,co nie da się Wam już sprzedać z uwagi na zużycie (oferty Gdańsk-Sopot) :) (nadmienie-puzzle nie dla użycia dziecka)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej ja mam cały karton do oddania ale jestem z Rumi jak cos pisz na priv
Moze jednak ktos z gdanska ma?
Ja mam sporo puzzli. Cena 18 zł. Odbiór Gdańsk Wrzeszcz...
Ja, sporo, to dokładnie jaka ilość sztuk? tych dużych?
ja mam około 50 sztuk rozmiar 30x30cm za 40 zł jestem z Przymorza
Wiola, ilość super..ale szukam czegoś tańszego (nadmieniam, stan może być naprawdę dostateczny jeśli chodzi o zabruszenia,plamy, jakieś dziurki, niewielkie uszkodzenia)
Hej

Kaaaaa... to chyba 3 lub 4 całe komplety.
Poszukam dziś w pomieszczeniu gospodarczym i dam znać.
Ja, wspaniale to byłabym chętna :) Wstępnie rezerwuję, a Ciebie proszę o info ile dokładnie ile jest tych puzzli :) Z odbiorem też nie ma problemu bo też z Wrzeszcza jesteśmy
iwona a w jakim stanie sa puzle? bywasz czasem w gdyni?
odezwij sie jolantaostr@gmail.com
Ja mam 10 chyba puzzli takich piankowych 30/30. niektóre są niekompletne w środku ale za 10 zł. oddam. Sama płaciłam jakieś 50 z przesyłką - wiem przepłaciłam, a do tego mój synek nie chciał się bawić tylko ciągle je rozwalał po całym domu i niektóre elementy się pogubiły...
Jestem z przymorza.
Amelia, za 10szt. puzzli to niestety dla mnie za drogo (swoją drogą doskonale cię rozumiem, moje dzieci też tak średnio się tymi puzzlami bawiły, rozwalały je, ja podklejałam taśmą od spodu i służyły jako mata) no ale teraz potrzebuje, a dokładnie mąż do innych celów.
--
Ja, prosze o kontakt w celu odbioru puzzli
Kaaaa wieczorem dokładnie napiszę co i jak. Puzzle mamy w pomieszczeniu gospodarczym i muszę zmobilizować męża aby mi je wyciągnął. Miał to zrobić wczoraj.... :/
Ale jakby co cały czas o Tobie pamiętam ;) Bardzo chętnie się ich pozbędę ponieważ zajmują sporo miejsca...
O super byłoby :) Czekam wiec na odpowiedź. do soboty w każdym czasie możemy odebrać
do góry