Widok

Pytanie City Drivers

Mam pytanie , prosiłbym o szczere odpowiedzi . Da radę zarobić na czysto 2 tysiące jeżdżąc piatek-niedziela nocki w City Drivers ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oczywiście pytam w skali miesiaca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Około 4-5 tysięcy na czysto.. Ja właśnie tak dorabia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przestań chłopakowi bajki opowiadać, że przez 2 noce w tygodniu zarobi 4-5 tyś na "CZYSTO". Zejdź na ziemię. Ja jeżdżę tylko w weekendy i to nieraz cały dzień i noc. A nocka z piątku/sobotę nie jest tak kolorowa (pełno kierowców-zleceń mało). Na czysto po odliczeniu wszystkich opłat, napraw, paliwa, myjni itd. zostaje ok 2000 ale to naprawdę trzeba się sprężać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dorabiajac ja wycìagam na czystą 3-4 Koła
Jeżdżę w tygodniu po pracy. Weekendy spędzam z rodzina
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Temat wałkowany milon razy a i tak zawsze znajdzie się ktoś to chce usłyszeć właśnie o tych 5 tyś na czysto bo nie przyjmuje do wiadomości że te firmy żyją z abonamentów od kierowców i mają w D czy są kursy dla kierowców czy nie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na czysto około 4 tysiące.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

hahahahahaha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Że ku** co ? Chyba pracując 24 godziny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie polecam. P. Krzysztof nie budzi zaufania, wypłaty w nieprzejrzysty sposób wypłacany. Uwaga jak się przyjedzie do p. Krzysztofa. Dziwni kolesie blokują auto.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

A od kiedy Krzysiek wypłaty wypłaca?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

A gdzie jest napisane, że Krzysztof wypłaca?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeczytaj dwa posty wyżej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

:) zaczeli zatrudniać na swoje auta czyli koniec zarobku dla osob na dzialalnosci :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

A to nawet nie wiedziałem. To potwierdzone info ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Odstatawcie te jaranie!!! Jakie wypłaty jak jeździmy na umowie o współpracy u Krzysztofa. To co on ma nam wypłacać??? To nie Mytaxi czy uber. My jesteśmy złotówami w City co skasujemy to nasze.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie macie do czego sie przyjje.....ać i wymyślacie. Jakie wypłacanie pieniędzy ??? jak ja mam kase i terminal i idzie to na moje konto!!!
a i te blokowanie aut ??? Jak jesteś złotówą z City to daj namiar do siebie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spokojnie to konkurencja wypisuje bzdury . Odbieramy im klientów więc wypisują bzdury bo co im zostało. Nowy kierowca City to większa korporacja i większą konkurencja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja wychodzę nie mniej na czysto 6 tysięcy . W sezonie o wiele więcej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Około 5 tysiaków wyciągniesz na czysto.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czerwieć na czysto 9.000 zł jest zarąbiście
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja ponad 10tyś na czyst.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja ponad 21 tys. Wrzesień
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak by tak było naprawdę,to nikt by się nie chwalił tym że tak zarabia. Powód jest prosty czytają to inni i zachęca to do podjecia współpracy z city, co wiąże się z większą ilością kierowców a mniejszą ilością kursów i mniejszymi zarobkami. ludzie przestańcie w to wierzyć że te posty o mega zarobkach piszą kierowcy ktorzy pracują w City. Pomyślnie komu zależy na tym żeby było więcej kierowców .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Krzysztof właśnie tobie zależy by było mniej kierowców? Przecież jest mnustwo zleceń nie dajemy je zrobić wszystkie. To więc jaki ty masz cel TROLU
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pazerny chce wszystko dla siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kierowca ubera nie pisz bzdur. W City na czysto 7,500zł da radę. Gdzie zleceń dużo. A w uberze 21tys to nie realne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
W City Drivers kursów w kij dużo nie ma co narzekać. Jest git polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po zniesieniu rabatów i podniesieniu podjazdu na 7zł zarabiam około 1200 więcej. Dobra decyzja była jest dobrze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

do góry