Widok

Pytanie do Forumowiczek.

Ujeścisko Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kochane mam nietypowe pytanie. Robiłam dziś z mężem porządki w szafie i spora torba ciuszków nam się uzbierała. Nie są to rzeczy zniszczone, bo przeważnie z nich "wyrośliśmy".

Znacie może instytucje lub osoby potrzebujące, którym takie rzeczy możemy oddać? Nie chcemy wyrzucać bo są to naprawdę pełnowartościowe ciuszki. A wrzucanie do koszy pck kończy się znalezieniem tych rzeczy w lumpeksach co nie jest naszym celem.

Więc proszę o kontakt na priw bądź info gdzie mogłabym to oddać. Dodam, że większość to rzeczy męskie w rozmiarze ok 42.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli są to przede wszystkim męskie to zadzwoń do Brata Alberta lub do Mopsu, który masz najbliżej.
up up
Słyszałam, że we Wrzeszczu na de Gaulle'a jest sklep charytatywny, tam można oddawać niepotrzebne ubrania. Potem sprzedawane są lub oddawane ubogim. Może tam je zawieź?
u nas w Kosciele bardzo czesto są takie zbiorki wiec moze u ciebie tez?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Chrzest dziecka (29 odpowiedzi)

Forumki mam do Was pytanie... wiecie może czy w Parafii Św. Urszuli Ledóchowskiej Gdańsk Chełm, w...

do góry