Widok

Pytanie do SKM Trójmiasto

Mam propozycje SKM Trójmiasto, może puścicie 1 wagon z lat 70 bez uchwytów do trzymania w wagonach, co 30 min i opóźniony o 20 min w godzinach porannego szczytu? A No i panuje groźna pandemia więc za dużo luzu w środku nie jest wskazane. Pozdrawiam i życzę znośnego dzionka.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdyby pasażerowie jeździli za darmo pociągami, które mają opóźnienie to szybko okazało by się, że jednak można jeździc punktualnie....
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 6

ZTM też niech puszcza tylko krótkie autobusy raz na pół godziny.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

A potem jeszcze mają żal do ludzi że zamiast jeździć komunikacją to wolą autem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak by byla pandemia

To by połowa Trójmiasta już nie żyła
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Gdańsku komunikacja to nie jedyny problem Szpitali 4 a na zabiegi czekasz miesiącami lub jedziesz do Elbląga tam robią szybko Drzewa sadzone na chodnikach Kasa jest jedynie na przejścia nad tunelami O czym by nie pomyśleć to wydaje się że zarządzane jest magistrami zza biurka którzy o niczym nie mają pojęcia. Odbiory budów a za pół roku znowu kopanie pod chodnikami bo jakiejś rury nie puścili ehhhh Nie wiem czy to tylko Gdańsk ale tu to przeginka
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego skm są ciagle opóźnione skoro nie stoją w żadnych korkach ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

W korkach nie stoją...

ale od Lęborka do Weja jeżdżą po jednym torze, a od Weja do Rumi po dwóch torach z dalekobieżnymi. Jak się jeden dalekobieżny spóźni to dyspozytor pkp plk każe czekać skmce i przepuszcza dalekobieżny. Od Janowa do Gdańska nie ma już gdzie tego opóźnienia nadrobić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm

Te jadą na Cisowe i Chylonię ze Śródmieścia... a skm ma chyba w Trójmieście osobne tory?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jadą ze Śródmieścia,

ale muszą na Śródmieście dojechać o czasie. Jak przyjadą opóźnione od strony Weja to i opóźnione wyjeżdżają. Od Weja jedzie co druga.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie narzekać

Macie drogi rowerowe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

mamy

Zmią w śniegu a latem zastawione hulajnogami i co chwila 10 min na przejście z jednej na druga stronę ulicy i światła :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pociąg mi sie nie mieści na drodze rowerowej

instrukcje są niejasne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale miałam szczescie - chwile przed jechałam punktualnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry