Widok

Pytanie do dziewczyn XXL

Gdzie się ubieracie? Może to głupie pytanie, ale nie spotkałam się z fajnymi ciuchami dla młodej dziewczyny w większym rozmiarze. Sklepy dla puszystych mają duuuuuże rozmiary, ale dla starszych pań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupuję ciuszki w C&A, na Gildi,w Centrum Chrobry i czasami w H&M.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajne ubrania możesz dostać w Kappahl (świetne wzornictwo), w Marks&Spencer czy VanGraaf (ale to już cenowo ambitniejsze). Zgadzam się, że w HM można też dostać, jednak trzeba uważać jeśli chodzi o jakość - już kilka razy zdarzyło się, że ciuch po pierwszym praniu do niczego się nie nadawał. Ale fajną sukienkę stamtąd mam do dziś też. :) Nie kupuję tam po prostu spodni z cienkiego materiału ani swetrów.
Dzięki za odzew.
poszukaj na hali w tesco stoisk f&f - ja czesto kupuje tam rozne rzeczy z normalnej rozmiarowki i zauwazylam, ze maja dzial rozmiarow od 46-56 bodajze. i ceny sa atrakcyjne i wzornictwo. te stoiska sa tylko w duzych tesco, w malych nie ma ich.
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com

Inne tematy z forum Moda i uroda

kosmetyki naturalne (11 odpowiedzi)

Jeśli jesteście zainteresowia kupnem kosmetyków naturalnych bardzo polecam...

Co na szorstkie dłonie? (69 odpowiedzi)

Dziewczyny, pomóżcie, bo nie mam pojęcia czego używać. Wszystko mnie zaczyna uczulać (nigdy nie...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (97 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

do góry