Widok

Pytanie do dziewczyn XXL

Gdzie się ubieracie? Może to głupie pytanie, ale nie spotkałam się z fajnymi ciuchami dla młodej dziewczyny w większym rozmiarze. Sklepy dla puszystych mają duuuuuże rozmiary, ale dla starszych pań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupuję ciuszki w C&A, na Gildi,w Centrum Chrobry i czasami w H&M.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajne ubrania możesz dostać w Kappahl (świetne wzornictwo), w Marks&Spencer czy VanGraaf (ale to już cenowo ambitniejsze). Zgadzam się, że w HM można też dostać, jednak trzeba uważać jeśli chodzi o jakość - już kilka razy zdarzyło się, że ciuch po pierwszym praniu do niczego się nie nadawał. Ale fajną sukienkę stamtąd mam do dziś też. :) Nie kupuję tam po prostu spodni z cienkiego materiału ani swetrów.
Dzięki za odzew.
poszukaj na hali w tesco stoisk f&f - ja czesto kupuje tam rozne rzeczy z normalnej rozmiarowki i zauwazylam, ze maja dzial rozmiarow od 46-56 bodajze. i ceny sa atrakcyjne i wzornictwo. te stoiska sa tylko w duzych tesco, w malych nie ma ich.
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com

Inne tematy z forum Moda i uroda

Powiększanie piersi (4 odpowiedzi)

Czy ktoś moze polecić dobra klinikę?

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (137 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry