Widok

Pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt u deweloperów w Baninie: Jaki bank udzielił Wam kredytu?

Witajcie, Mam taki problem, ponieważ chcę kupić mieszkanie na kredyt, jednak banki nie są przychylnie nastawione do małych deweloperów budujących w Baninie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W takim razie kup mieszkanie na Osiedlu Rodzinnym, ten deweloper jest wiarygodny dla banków.
No właśnie o tym deweloperze myśleliśmy. Byliśmy w kilku bankach w Gdyni i mówią, że nie kredytują takich deweloperów. Byliśmy dopiero w 4 bankach, ale takie informacje uzyskaliśmy.
Witam. My kupujemy mieszkanko na osiedlu rodzinnym z Siódmego Nieba i uzyskalismy kredyt w banku Pekao SA w Gdańsku. Kredyt pomagała nam uzyskać Pani która została nam polecona przez dewelopera, kontakt świetny i polecam. Powodzenia
WBK. ZERO PROBLEMÓW
Ja z mężem brałam kredyt na dom w Baninie od innego dewelopera z Banina. staraliśmy się w dosyć trudnym momencie. po ciężkich trudach udało się dostaliśmy w Euro w Kredyt Banku - jako jedni z ostatnich kredytobiorców w tej walucie.
co do Tej Pani (jak się domyślam poleconej przez Tyszkiewiczów) to mam strasznie mieszane uczucia. z góry założyła że nie mamy zdolności kredytowej. na szczęście udało się przez innego pośrednika.
Pani nie była polecona przez Tyszkiewiczów :)
Pekao SA, Millenium, Getin i Alior Bank - bez problemu wszędzie dostaliśmy kredyt, wzięliśmy w Pekao SA, deweloper z Banina, dużo mniejszy niż Siódme Niebo. Polecam skorzystanie z darmowych usług Expandera, który na pewno znajdzie kilka banków, które udzielą kredytu

Inne tematy z forum Banino

Komisariat Policji w Żukowie zamknięty (47 odpowiedzi)

czy ktoś wie co się stało? likwidują taki dyży komidariat???

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

do góry