Widok

Pytanie o fast-foody...

Kulinaria Temat dostępny też na forum:
Cześć! Jeśli macie chwilkę to bardzo proszę wypełnijcie moją ankietę:

http://www.ankietka.pl/ankieta/96402/po-jakie-dania-typu-fast-food-siegasz.html

Zamierzam się z zamiarem otwarcia budki z jedzeniem, ale przedtem chciałabym zasięgnąć Waszej opinii. Z góry bardzo dziękuję za Wasz poświęcony czas. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powodzenia :)
kolejny fast food i tam mc donalda nie przebijesz ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brunant, nie mam zamiaru przebijać McDonalda, ale dziękuję za Twoją wróżbę ;)
Paulina jeżeli chcesz stworzyć coś fajnego dobrego i w dobrej cenie i jakości to podejrzyj jedzonko na skm politechnika, taka szara budka na rogu stoi. Mają tam swoje koktajle kanapki i sałatki. Różny wybór każdy znajdzie coś dla siebie. Ja często u nich kupuję, bo jest smacznie, w miarę przystępna cena, można się najeść, ładnie zapakowane no i lokalizacja też jest nie bez znaczenia. Powodzenia w rozwijaniu interesu :)
Dzięki za podpowiedź. Zajrzę tam, choć nie planuję od nikogo kopiowac pomysłu, bo mam już swój plan i zarys jak to wszystko ma wyglądać :) Mam nadzieję, że się spodoba ;) Oczywiście dam znać przed otwarciem :)
No to wypełniłam.
Paulina - jak tam biznes? Otworzyłaś? :)))

Inne tematy z forum Inne

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

FOTOGRAFIA (19 odpowiedzi)

Witam interesuję się fotografią. Nie jestem żadnym zawodowcem, nie zarabiam na zdjęciach, ale...

do góry