Widok
Pytanie, w szczegolnosci do dziewczyn
Mam 26 lat i nie mialem do tej pory dziewczyny. Wczesniej nie odczuwalem takiej potrzeby. Od dwoch lat probuje i bez skutku. Czy jestem juz za stary na nawiazanie nowego kontaktu, a moze dziewczyny klada na mnie krzyzyk bo nikogo wczesniej nie mialem.
P.S. wydaje mi sie, ze fizycznie mi nic nie brakuje
P.S. wydaje mi sie, ze fizycznie mi nic nie brakuje
zaniepokojony napisał(a):
> Mam 26 lat i nie mialem do tej pory dziewczyny. Od dwoch lat probuje i bez skutku.
> Czy jestem juz za stary na nawiazanie nowego kontaktu, a moze
> dziewczyny klada na mnie krzyzyk bo nikogo wczesniej nie
> mialem.
> P.S. wydaje mi sie, ze fizycznie mi nic nie brakuje
...przecież nie masz na czole napisane ze nikogo nie miałeś :-) może nie szukasz tam gdzie powinieneś? Ja tam wierzę w połówki jabłka i życzę powodzenia.
...swoją drogą ciekawe to "Wczesniej nie odczuwalem takiej potrzeby"
> Mam 26 lat i nie mialem do tej pory dziewczyny. Od dwoch lat probuje i bez skutku.
> Czy jestem juz za stary na nawiazanie nowego kontaktu, a moze
> dziewczyny klada na mnie krzyzyk bo nikogo wczesniej nie
> mialem.
> P.S. wydaje mi sie, ze fizycznie mi nic nie brakuje
...przecież nie masz na czole napisane ze nikogo nie miałeś :-) może nie szukasz tam gdzie powinieneś? Ja tam wierzę w połówki jabłka i życzę powodzenia.
...swoją drogą ciekawe to "Wczesniej nie odczuwalem takiej potrzeby"
hejka ty samotny mezczyzno, a wiec w koncu cie dopadlo...no no.Wiem kazdy potzrebuje bratniej duszy , wczesniej czy pzniej zdaje sobie sprawe,,a ja tam ososbiscie wole facetow ktorzy to wczensiej nie milei nikogo...mozna ich wiele nauczyc...bo co innego jak sie dostawj faceta ktorego to jakas panienka usilowala przyzwyczaic do siebie a on ajk glupi nabral jej nawykow i sie do neij przywiazal...
nie chce sie rozpisywac wiec konkretnie.....badz naturalny..i sie rozgladaj ...jak juz zauwazysz potencjalna kandydatke...sprobuj..nic nie tracisz, i nie boj sie ze nic nie wyjdzie bo byc moze to bedzie ta wlasnie a ty to mozesz przegapic..pamietaj tylko nic na sile, badz soba...
zycze powodzenia.....
nie chce sie rozpisywac wiec konkretnie.....badz naturalny..i sie rozgladaj ...jak juz zauwazysz potencjalna kandydatke...sprobuj..nic nie tracisz, i nie boj sie ze nic nie wyjdzie bo byc moze to bedzie ta wlasnie a ty to mozesz przegapic..pamietaj tylko nic na sile, badz soba...
zycze powodzenia.....
>Wczesniej nie odczuwalem takiej potrzeby.
Z tym to akurat się zgadzam bo znam gościa który też nieodczuwał takiej potrzeby a potem ...... poszedł do seminarium. Zastanów się czy to może jest twoja "droga życia" ;) Ale masz szansę przecież zapoznać się z jakąś dziewczyną np. w pubie czy dyskotece :)
Z tym to akurat się zgadzam bo znam gościa który też nieodczuwał takiej potrzeby a potem ...... poszedł do seminarium. Zastanów się czy to może jest twoja "droga życia" ;) Ale masz szansę przecież zapoznać się z jakąś dziewczyną np. w pubie czy dyskotece :)