Widok
ciekawa jesli ktos ma 500zl....:| Amor-patologia...wazy pewnie tyle co PIKE a chodzi jak potłuczony...Nie wchodziłbym w marcocha, tym bardziej takiego...
Sam jestem w fazie gdybania nad amorkiem i powiem szczerze ze przemawia do mnie Reba..W najlezszej wersji wazy 1585 g i rewelacyjnie pracuje, jest bardzo sztywna i mozna ja podręcić pod kazdego użytkownika...rewelka :)
Sam jestem w fazie gdybania nad amorkiem i powiem szczerze ze przemawia do mnie Reba..W najlezszej wersji wazy 1585 g i rewelacyjnie pracuje, jest bardzo sztywna i mozna ja podręcić pod kazdego użytkownika...rewelka :)
według licznych testów przeprowadzonych przez renomowane zachodnie czasopisma rowerowe widelce typu F80X oraz F100X to najlepszy wybór w kategorii amortyzatorów przeznaczonych do wyczynowego cross-country i maratonów MTB; dzięki zastosowaniu rewolucyjnego systemu "Terra Logic Valve" ("inteligenta amortyzacja") widelec reaguje wyłącznie na impulsy pochodzące od dołu; w praktyce znaczy to, że podczas jazdy po równym podłożu amortyzator zachowuje się tak jak widelec sztywny, dopiero w przypadku nierówności terenu amortyzator błyskawicznie zaczyna funkcjonować; system "Terra Ligic Valve" jest obecnie jedynym naprawdę "inteligentnym" systemem, potrafiącym dokładnie rozróżnić między impulsami pochodzącymi od nawierzchni a tymi od bikera
ten F80RL jest jedynym wyjściem w tej cenie. Super widelec, dobra cena, nic tylko brać :) Terralogic nie ma, jest za to blokada manualna z "zaworem bezpieczeństwa" czyli jak jedziesz na blokadzie zjazd i wpadniesz w dużą dziure to widelec sie ugina. Jeżeli uderzenie jest odpowiednio szybkie to nawet nie poczujesz ze masz blokade załączoną. Wiem co mówie, w Karpaczu miałem okazje zjeżdżać jeden konkretny zjazd na blokadzie :)
www.trek.gd.pl