Widok

REAGUJCIE DZIEWCZYNY!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ktore salony fryzjerskie w gdyni specjalizuja sie w uczesaniach slubnych. nie chce wpasc do fryzjerki ktora bedzie drugi raz w zyciu robic slubna fryzure:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gusiu, ja nie znam fryzjerów w gdyni, a
(ale pisze, bys nie mysląlam, że cie ktoś olewa) :)

Ja niestety też z gdyni nie znam ale w Sopocie jest P. Ania i ja do niej właśnie się wybieram

image
ja niestety mam ten sam problem :((
zalamka:( od roku tu jestem i tak jak makijazystki czy fotografow dziewczyny chwala tych samych, to o fryzjerach w gdyni prawie nic :((

image
image
ja polecam w sopocie fabrykę fryzur a dokłądnie panią Basie :)

Gdzie sie znajduje ten salon frzyjerski ??
Ciekawi mnie jedna sprawa. Wszyscy chcą sprawdzonych, doświadczonych fryzjerów, fotografów itp itd. A z kąd oni mają sie brać jak nikt nie chce dać szansy wykazania sie tym zdolnym, ale nie doświadczonym?
estragonka, jak to skąd, niech se do niech chodzą "ci państwo" :)))))))
a my wolimy już sprawdzonych:) to chybaniowrmalne, to tak, jak sie ludzi do pracy przyjmuje :)

tam jest napisane "to chyba normalne"

sory za te byki, ale mam za długie pazury :P

cz ja znam swietna fryzjerke w gdyni jest rewelacyjna naprawde nikt nie czesze takich kokow i fryzur na slub jak ona naprawde bylam u wielu fryzjerow ale ona bije szystkich i fryzura trzyma sie tydzien nawet :) podaje ci numer 058 6214510 Pani Wanda Cudnik rewelacja. salon miescie sie w gdyni dzielnica Chwarzno

dorotka1112
Dziekuje Ci bardzo za telefon. Dzwonilam i niestety. Pani powiedziala, ze nie da rady umowic mnie na rano, bo z rana wlasnie ma zawsze stale klientki, ktore czesze i ktore musi przyjac:( Nic z tego. A juz sie cieszylam...