Widok

REJESTRACJA DO WYMIANY!!!

Mam dosc traktowania mnie jak jakiegos smiecia,przychodze z dziecmi do rejestracji usmiecham sie i mówie dzien dobry bo sama moja obecnosc przy okienku nie wywołuje zadnej reakcji pan "recepcjonistek", pani z kręconymi ciemnymi włosami nagle patrzy na mnie spod "byka" nic nie odpowiada i wraca do swoich notatek.Czekam dalej i nic, przy obu okienkach nie ma ani jednego człowieka, druga pani siedząca przy komputerze ogląda sobie strone facebook, pani z kreconymi wlosami wychodzi a ta druga na facebooku ani drgnie a ja czekam...po pieciu minutach łaskawie mnie obsłużono.
TAK BYĆ NIE MOŻE!!! To byla tylko jedna z WIELU podobnych sytuacji jakie mnie tam spotykają.
Przysiegam ze jesli to sie nie zmieni to złoże skarge! Nikt tych pan nie trzyma tam na siłe chyba? dlaczego one tak podle traktują ludzi?!!! nie zyjemy juz w czasach komunizmu,jakas odrobina szacunku człowiekowi sie chyba należy??
Licze ze ktos cos z tym wreszcie zrobi, bo to co sie dzieje w tej recepcji jest nie do przyjęcia!
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 2

jakość usług: 2

wyposażenie: 2

czas oczekiwania: 1

ocena ogólna: 1

1.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
a to jestem zdziwiona, bo mi się wydaje, ze Panie tam ostatnio zaczęły być miłe i grzeczne... i nawet telefony odbierają... ale może miałam więcej szczęścia...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
to w takim razie mój komentarz zadziałał
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dwie Panie pracują świetnie, dwie beznadziejnie. Ta najstarsza jest tragiczna razem z drugą- nieprzytomną ale zawsze wymalowaną jak do klubu nocnego.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
raz trafiłem na jej Facebooka, ona faktycznie zachowuję się jakby robiła w nocnym klubie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry