Widok

RENK - czy ktoś kupuje tam dekoracje? Proszę o opinie.

Hej, właśnie rozglądam się za miejscem, w którym będę mogła kupić kwiaty na dekoracje i trafiłam na RENK. Czy ktoś ma jakieś świeższe doświadczenia z tym miejscem? Czy nadal osoba "z poza branży" może tam kupować?

Podzielcie się proszę swoją wiedzą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, my kupowaliśmy tam kwiaty do kościoła i owoce do sali weselnej. Wszystko było świeże i na pewno tańsze niż w sklepach. Kwiaty wybieraj nierozwinięte, bo jak tylko postawisz je w cieple, rozwijają się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czasem sprzedawcy pytają, czy masz firmę, ale większości to zupełnie obojętne, kupisz kwiaty i dekoracje dużo taniej :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję bardzo za informacje dziewczyny! :) Tylko godziny otwarcia mnie tam trochę przerażają ;)

Czy myślicie, że jak kupię kwiaty w piątek z rańca, to wytrzymają do soboty do 18:00?
Ja kupowałam w piątek o 5 rano na mszę na sobotę o godz. 16 i w sobotę były pięknie rozwinięte. Ale musisz je wstawić w chłodne i ciemne miejsce żeby się nie rozwinęły już w piątek.
Kwiaty do dekoracji kupuję w piątek .kwiaty ogladaj chociaż nie każdy pozwoli je podnosić i kapać na inne więc poczekaj aż je podadzą.najlepiej jechać po 4.większość kupisz ale niektórzy Ci nie sprzedadzą albo dolicza 30% za każda rzecz.firmę jak juz musisz mieć z branży florystycznej
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kwiaty spokojnie kupisz jeszcze ładne i porządne nawet o godzinie 7, nigdy nie jechałam szybciej. Uważaj też na "cwaniaków" jak kupujesz więcej, tak szybko liczą w pamięci, że się potem okazuje, że niekoniecznie się to zgadza... mnie już dwa razy ktoś oszukał, a ja się dałam bo szybko szybko...
A kwiaty zawsze kupuję w piątek i trzymam w chłodnym miejscu, nic ci po nierozwiniętych kwiatach w dekoracji :)

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry