Widok
RENK - Pomorskie Centrum Handlowe - inaczej giełda kwiatowa i warzywna...
Sprzedaż w Hali kwiatowej - od pon. do sob. w godz. 3.00 - 12.00
krótko mówiąc mozna tam zakupic kwiaty zywe i sztuczne oraz wszystkie pierdółki jakie sobie wymyślisz potrzebne do strojenia.
Zazwyczaj tylko sprzedaz hurtowa ale 90 % sprzedawców sprzedaje detalicznie i na paragon - nawszelki wypadek trzeba miec dane i nip firmy bo moga sie uprzec...
wjazd o ile sie nie myle kosztuje 5 pln... najlepiej pojechac tam na ok. 7 rano wtedy jeszcze sa kwiaty zywe do kupienia im późniejsza godzina tym mniej sprzedawców ...
pozostale gażety takie jak wstążki, świece, sztuczne kwiaty, obrazy, szkło i inne otwarte dłużej...
mapka dojazdowa

Sprzedaż w Hali kwiatowej - od pon. do sob. w godz. 3.00 - 12.00
krótko mówiąc mozna tam zakupic kwiaty zywe i sztuczne oraz wszystkie pierdółki jakie sobie wymyślisz potrzebne do strojenia.
Zazwyczaj tylko sprzedaz hurtowa ale 90 % sprzedawców sprzedaje detalicznie i na paragon - nawszelki wypadek trzeba miec dane i nip firmy bo moga sie uprzec...
wjazd o ile sie nie myle kosztuje 5 pln... najlepiej pojechac tam na ok. 7 rano wtedy jeszcze sa kwiaty zywe do kupienia im późniejsza godzina tym mniej sprzedawców ...
pozostale gażety takie jak wstążki, świece, sztuczne kwiaty, obrazy, szkło i inne otwarte dłużej...
mapka dojazdowa

jest jeszcze giełda kwiatowa na wylocie z Gdańska, tam wjazd nic nie kosztuje i jest taniej niż na Renku. Jesli ktoś chce kupić ładne żywe kwiatki to proponuję jechac wczesniej niz o 7.00. Potem zostaja już tylko ...te najgorsze. Na giełdzie można kupić kwiaty (zywe) bez problemu, ale gorzej już z ozdobami i sztucznymi kwiatami...ale to tez zalezy od sprzedawcy. Gorąco polecam bo ceny są naprawde niskie.
Ja do RENK mam rzut beretem.
dzwoniłam tam kilka dni temu, facet mi powiedział,
że ok 9 rano już się wszyscy zmywają.
Z kupieniem mniejesz ilości nie będę miała problemu
bo tam jakieś stoisko ma kolego mojego taty :D
Kayla jak narazie efektów jako takich nie widzę
ale o wiele lepiej się czuję - lżej mi na żołądku ;)
dzwoniłam tam kilka dni temu, facet mi powiedział,
że ok 9 rano już się wszyscy zmywają.
Z kupieniem mniejesz ilości nie będę miała problemu
bo tam jakieś stoisko ma kolego mojego taty :D
Kayla jak narazie efektów jako takich nie widzę
ale o wiele lepiej się czuję - lżej mi na żołądku ;)
ja bylam w renku o kresie swiat bozego narodzenia... bylam na dziale wstazek bla bla i innych pierdol gdzie kwiaciarnie sie zaopatruja i chociaz mam swoja dzialanosc to facio pow mi ze musi to byc tylko kwiaciarnia a jakas inna firma wiec dupa-nie sprzedali mi... ale moze trafilam po prostu na takiego bobka... :)
Byłam dzisiaj w RENK'u i jestem wqrw...a na MAXA !!!
Chciałam dzisiaj kupić sztuczne główki kwiatowe i inne pierdołki do dekoracji
nic mi się nie podobało, aż znalazłam jedno stoisko
na kótrym znalazłam wszystko czego szukałam
a ta Pani oznajmiła mi, że sprzedają tylko dla kwiaciarni :(
na innych stoiskach jak się pytałam to jakoś cichaczem by sprzedali
na jeszcze innych bez mniejszego problemu sprzedawali.
Co za PECH :(
Chciałam dzisiaj kupić sztuczne główki kwiatowe i inne pierdołki do dekoracji
nic mi się nie podobało, aż znalazłam jedno stoisko
na kótrym znalazłam wszystko czego szukałam
a ta Pani oznajmiła mi, że sprzedają tylko dla kwiaciarni :(
na innych stoiskach jak się pytałam to jakoś cichaczem by sprzedali
na jeszcze innych bez mniejszego problemu sprzedawali.
Co za PECH :(