Widok

RENOWACJA DRZWI

WITAM,
czy ktos z WAS oddawal do renowacji drzwi wewnetrzne?
jesli tak ,to jakie firmy mozecie polecic na terenie TROJMIASTA, i jaki jest koszt odrestaurowania jednych dzrwi+framugi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kupiłem nowe http://weneo.pl/jak-wybrac-dobre-drzwi-wewnetrzne/ znalazłem drzwi w bardzo dobrej cenie.

Był krótki czas, że o tym myślałam, ale będę się zastanawiać nad nowymi. W Mikea https://mikea.eu/product/thermika-pasiv/ znalazłam ładne drzwi pasywne, które będą przede wszystkim ciche i pasywne. Na tym mi naprawdę zależało.
Ciekawe. Dzięki tej firmie markand@gmail.com mam najlepiej zrobione drzwi i okna. Polecam
My skorzystaliśmy z usług firmy EKODOOR, Gdynia, Gdansk Morena.
Pracownicy firmy montujący drzwi bardzo rzetelni, dobrze wykonali swoją pracę, drzwi oraz opaski estetycznie odnowione i wstawione. Nie mamy żadnych zastrzeżeń co do ich fachowości. Drzwi prezentują się super.

Natomiast szef firmy zachował się wobec nas niekulturalnie, niesłownie, nieprofesjonalnie. Osobiście przyjmował nasze zlecenie, w umowie termin wykonania zlecenia to 21 dni roboczych. Jednak umowa zawiera paragraf: W przypadku wystąpienia trudności z przyczyn niezależnych od Zleceniobiorcy i braku możliwości nabycia niezbędnych materiałów termin wykonania usługi może ulec przedłużeniu o 10 dni roboczych. Mogą Państwo od razu zakładać, że nie otrzymają Państwo drzwi szybciej niż po 31 dniach roboczych, bo wymieniony paragraf szef interpretuje szeroko. W naszym przypadku od momentu podpisania umowy do ostatecznego zamontowania drzwi minęło 38 dni roboczych, czyli prawie 2 razy tyle, ile przewiduje w normalnych okolicznościach umowa (21 dni). Kontakt z szefem był bardzo trudny, szef nie odbierał telefonu, nie oddzwaniał mimo próśb, nie przyjeżdżał o umówionej porze, nie informując o spóźnieniu trwającym kilka godzin.
Przy przyjmowaniu zlecenia szef rozrysował wygląd drzwi na kartce, którą zeskanowaliśmy. Następnie przywiózł drzwi zupełnie innego modelu. Otwory w drzwiach były w innych miejscach i wielkości niż zamawialiśmy. Kiedy powiedzieliśmy, że zamawialiśmy inne drzwi, szef zaprzeczył. Kiedy pokazałam - czego szef się nie spodziewał - skan jego rysunków, odpowiedział, że takiego wzoru nie da się wyciąć, bo jest nowa maszyna, która tnie tylko standardowe wzory. Zauważyłam, że skoro nie mógł wykonać uzgodnionego w umowie modelu drzwi, powinien był się z nami skontaktować i zapytać o to, czy akceptujemy nowy model. Moje uwagi wyprowadziły szefa z równowagi, nie chciał przyznać się do błędu, mimo że dowody (skan) były ewidentne. Zarzucał nam, że to my chcemy go oszukać. Tak niekulturalnego przedstawiciela firmy świadczącej usługi nigdy nie spotkałam.

Podsumowując: pracownicy firmy świetnie dokonali renowacji drzwi, jednak ze względu na ogromnie niekulturalne i nieprofesjonalne podejście szefa do nas i ogrom nerwów, jaki straciliśmy na rozmowach z nim, nie zdecydowalibyśmy się ponownie na zamówienie czegokolwiek w tej firmie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
o jakich kosztach mówimy przy renowacji framugi i wymianie drzwi?
poleczm MAX - DOOR jestem zadowolona. dzis moje drzwi wygladaja jeszce ładniej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
w srode 10.07.2013 montowano u nas dzrwi po renowacji, i wygladaja ślicznie .. nie myslalam ze to tak bedzie wygladalo.Robila to firma z Gdyni Chyloni max dor.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam -> duży wybór + rzetelna usługa

SPRAWDŹ NAS

więcej na --------> http://www.domelit.pl
okna drzwi rolety żaluzje szafy wnękowe garderoby kuchnie renowacje drzwi renowacje futryn kompleksowe remonty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
róenież nie polecam. Co sie dzieje z tymi firmami ż coraz trudniej jest znaleźć rzetelnego wykonawcę , któremu nie zależy tylko na wycyckania z kasy i zrobieniu fuszerki
chciałem w ekodoor złożyc zamówienie na nowe drzwi z nową ościeżnicą, po ponad tygodniu bez sensownych rozmów z nie kompetentną Panią z biura, NIKT NIE przyjechał zrobić pomiaru i przyjąć zamówienia. Nie zależy im na kliencie. Beznadzieja!
Też jestem ofiarą pana Bęcłowicza Czy możemy nawiązać kontakt, by razem coś wymusić na tym oszuście? tel. 502679372
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przestrzegam przed firma Markand. Mezczyzna nazywa sie Andrzej Beclowicz z ul Bora Komorowskiego. To oszusci. Wzial zaliczke i nie doszlo do realizacji. Na poczatku odwlekal, przeciagali sprawe. Dzwi dalej nie ma a zaliczka nie zwrocona. Takze NIE POLECAM.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Montaż nowych drzwi na stare futryny oraz renowacja futryn

Montaż nowych drzwi na stare futryny oraz renowacja futryn

http://krisbud.Net.Pl/drzwi/index.Html
okna drzwi rolety żaluzje szafy wnękowe garderoby kuchnie renowacje drzwi renowacje futryn kompleksowe remonty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Firme Kris-bud odradzam - czekałem tydzień na telefon po to tylko, żeby mi powiedziano, że zrobią mi za trzy tygodnie, po świętach (a chodziło tylko o renowacje futryny). Nie polecam zdecydowanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
..

wypowiedź zmoderowana ( 2012-06-05 10:23:04)

tak, oddawałem drzwi wewnętrzne firmie ekodoor w gdyni dwie pary i się naciąłem. Po pierwsze, bardzo długi czas oczekiwania bez wyraźnej przyczyny, pani w biurze mnie zwodził zanim zapłaciłem, że mają szybki termin realizacji. Po drugie, słabe jakościowo wykonanie - nadaj się tylko do poprawki, po trzecie montaż - szkoda gadać, panowie robią to na odpierd... lepiej kupić nowe drzwi niż się denerwować. Strata pieniędzy na tą firmę!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
...

wypowiedź zmoderowana ( 2012-06-05 10:23:00)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
...

wypowiedź zmoderowana ( 2012-06-05 10:22:57)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robiłem w firmie Max-Door i jestem zadowolony .polecam .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ciekawy to temat.Moj facet zaczal "opalac stare drzwi wewnetrzne pokojowe-chcac uzyskac wymarzony efekt....niestety drzwi zdemontowane.....futryny juz w czesci opalone z olejnej......okazalo sie,ze jednak to nie proste......Czy sa jacys fachowcy co odrestauruja mi drzwi???Usuna fachowo farbe olejna,z kazdego "rowku". Dodam,ze kamienica jest ok 100 letnia,a te owe drzwi-nie mam pojecia.Prosze o kontakt ,gg 5721369

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Transport, przeprowadzki (44 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

Brama garażowa firmy Hormann (22 odpowiedzi)

Jestem ciekaw państwa opinii, w necie znalazłem parę pochlebnych komentarzy, ale i jeden...

Firma Tulap Adam Burdalski (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy ktoś korzystał z usług firmy Tulap? Mogę prosić o opinię

do góry