Przez bardzo długi czas kibicowałam, trzymałam kciuki, specjalnie na forum pisałam same zalety ale...
1. Jedzenie - pozostawia naprawde wiele do życzenia. Żurek niby na zakwasie, ale bez...
rozwiń
Przez bardzo długi czas kibicowałam, trzymałam kciuki, specjalnie na forum pisałam same zalety ale...
1. Jedzenie - pozostawia naprawde wiele do życzenia. Żurek niby na zakwasie, ale bez smaku. Rosół jak woda. Schabowego udało mi się tylko raz zjeść dobrego, wczoraj był suchy jak wiór a poprzednio mięso chyba trochę „przeleżało” w lodówce. Kaczka - nie komentuję.
Nie są to jedyne dania które jedliśmy.
Chleb, smalec i ogórki pycha, ale ogórki sugeruję bardziej wyeksponować, gdyż jest trudność z wyciąganiem ich.
2- obsługa - słysząc kolejny raz, że kelnerka nie wie lub podaje gorące napoje dwóm osobom w odstępach 10 minut? Hmmm
3- ceny, to chyba największa bolączka. Rozumiem że jakość kosztuje, ale tu niestety nie idzie to w parze. Burgery w trójmiejskich burgerowniach w centrum średnio 10 zł tańsze. grzane piwo 19 zł to chyba nieporozumienie, tym bardziej że jedno z dwóch zamówionych dostaliśmy tak słodkie że nie dało się wypić. Ceny pierogów takie, że w bardzo dobrych pierogarniach w trójmiescie, Krakowie, Warszawie i Wrocławiu można zjeść o wiele większą porcje i na prawdę są pyszne.
Desery- tylko gofry i lody (w zimie) to jakieś nieporozumienie.
Reasumując, Państwo właściciele, postawcie na jakość lub przy takim standardzie potraw obniżcie ceny o około 10 zł.
A może zaaranżujcie jedną część z zadaszonego tarasu na typowy pub z piwem, przekąskami i muzyką?
Powodzenia
zobacz wątek