Widok

RESTAURACJA w dawnym ogrodniczym (VIS-a-VIS Fred)

Hej, ktoś coś więcej wie o restauracji naprzeciw FREDa, tam , gdzie kiedyś ogrodniczy był. Dla mnie szacun za odwagę, głośno, gwarno, zaraz autohandel , ale może z fantazją to zrobione będzie, no i jedzenie żeby smaczne było ! Kiedy planowane otwarcie ? Niezależenie od tego życzę POWODZENIA, brakuje takiego lokalu w Bojanie, Kebab i pizzeria to nie to.... Pamiętajcie o dobrej kawie z ciastkiem i koniecznie jakieś promocje dla mam z wózkami zróbcie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kielno Karczme polecam, Kaszub " jest tam wspanaily, kotlet po ksubsku , miodzio !!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, polecilem restauracje z Gdyni, znaczy jestem swiatowcem...
Jak sie czepiac wypowiedzi to przynajmniej przygotuj argumenty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

ok. pochwaliłeś się jakim jesteś światowcem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czytaj ze zrozumieniem, napisalem gdzie jadam spaghetti :D
Pierogi tylko u mamy, a ryba tylko przyrzadzona samemu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Brazyli?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W bazylii haha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super napisz jeszcze gdzie jadasz spagetti, pierogi, rybę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zrozumcie mnie zle, cieszy mnie ze mamy "pod reka" restauracje z jakoscia wyzsza niz przecietna w okolicy. I bede korzystal z ich uslug w przyszlosci. Ale nie dlatego ze cos mnie w niej zachwycilo, ze znalazlem potrawe ktora bede zawsze zamawiac bo lepszej w zyciu nie jadlem, jak np. zeberka w Zante, zurek w Mulku, zupa meksykanska w Pueblo, spaghetti bolognese w La Vita. Bede tam wracal bo jest blisko i dobrze, bez szalu ale dobre :)

Pozdrawiam wlascicieli i zycze powodzenia, oby restauracja przetrwala jak najdluzej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

A tym co wola gdynie, nic nie stoi na przeszkodzie, jedzcie tam, nikt nikogo nie zmusza. Ja chcialabym zeby bojano rozwijalo sie i zeby mlodziez miala sie gdzie spotkac nieopodal domu, takich miejsc tu nie ma. I jest szansa ze moze takie byc, oby udalo sie bo, wklad pracy i pieniedzy byl napewno ogromny, fajnie gdyby sie wszystko ulozylo. A jak macie zastrzezenia, powiedzcie to wprost wlascicielom co wam sie nie podoba, oni zawsze prosza o opinie ale nie musi to byc oczernianie na forum choc zapewne niektorym tak latwiej, nie maja odwagi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja zycze powodzenia wlascicielom i bardzo bym chciala zeby restauracyjka utrzymala sie i bylo w bojanie takie miejsce gdzie mozna wieczorkiem wyjsc, posiedziec bez wzywania taksowki. Bylam kilkarotnie i nie zgodze sie zeby bylo cos nie tak, jak dla mnie smacznie i przyjemnie, zawsze bylam proszona o opinie, ktora wyrazalam na miejscju, za i przeciw. Problemy kadrowe i zgranie kadry tak zeby wszystko pasowako to zawsze bolaczka i wymaga czasu, obserwacji i mam nadzieje ze wlasciciele przetrwaja, nie poddadza sie i wkrotce beda cieszyc sie swoim sukcesem. Widze ze wkladaja w to serce, a niestety polacy maja taka przyware i czesto lubia zbeszczescic, oczernic, zniechecic i naprawde trzeba byc silnym zeby temu nie ulec. Trzymam kciuki i zycze zeby tym co wyrazaja ostra krytyke kiedys szczeki opadly, ciekawe czy wtedy beda umieli powiedziec przepraszam i oddaje szacunek. Powodzenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sluchajcie żadna inna knajpa w Bojanie nie ma tylu komentarzy odnośnie kazdwgo wydanego dania, a (delikatnie mówiąc) daleko im do ideału.
W czym leży problem tak na prawdę? Może ktoś się wypowie - tak szczerze - bo to już się nudne robi.
Byliśmy tam na obiedzie (nie raz) i nominacji Michelin może nie dostaną, ale zdecydowanie zawyzyli poziom uslug gastronomicznych w rejonie za co im mega dziękuję.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pyszne zapiekanki mają w Karczmie Kielno, w ogóle bardzo dobre jedzenie i klimat, świetna obsługa. Ceny zupełnie umiarkowane. Osobiście uwielbiam tam jeździć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ooo i obrzydliwe zapiekanki spod infoboxa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bar mleczny słoneczny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Władysława IV warto odwiedzić również Cozzy i Pueblo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystrój i klimat - całkiem przyjemnie. Jedzenie dobre, ale niestety nie za tą cenę, w tej lokalizacji. Miarka się przebrała jak za czekoladę z automatu, na wynos, w papierowym kubku skasowali nas 19 zł... Czas oczekiwania na zamówienie (niedziela, godzina szczytu, około miesiąca temu) to ponad 1,5 godziny. My zdążyliśmy skoczyć mszę świętą, ale widzieliśmy jak ludzie wychodzili poirytowani jeszcze przed otrzymaniem zamówienia...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jednakowoż wolę w weekend pojechać do sprawdzonej restauracji w Gdyni z podobnymi cenami która mnie jeszcze nie zawiodła.
Polecam np. Zante na Władysława IV, i żeberka "Rack of ribs" mmmm pycha!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie tak szybko się zamknie .
Gdynia lub Gdansk ceny bardziej przystępne a dania bardziej wyraziste i sprecyzowane .Dzierzawa za lokal o podobnym metrażu około 10 tys miesięcznie i dają radę
.Tutaj brak opłat opłat z tytułu dzierżawy a ceny z kosmosu.
Fakt ze weekendy ratują działalność bo człowiek leniwy i jak wolne od pracy ma ochotę wyskoczyć w gościnę .Glowne opłaty to personel który to ciagle się zmienia co by wskazywało na to ze coś nie halo .Zawsze można im wmówić ze to przez nich nie idzie i wyjdą bez wypłaty.Kwsetia tego jak bardzo w to uwierzą i będą walczyć o swoje.Czas pokaże kto miał racje a właścicielom życzę wszystkiego dobrego .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Patologia !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uwazam ze ta buda sie niedlugo zamknie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry