Widok

RESTAURACJA w dawnym ogrodniczym (VIS-a-VIS Fred)

Hej, ktoś coś więcej wie o restauracji naprzeciw FREDa, tam , gdzie kiedyś ogrodniczy był. Dla mnie szacun za odwagę, głośno, gwarno, zaraz autohandel , ale może z fantazją to zrobione będzie, no i jedzenie żeby smaczne było ! Kiedy planowane otwarcie ? Niezależenie od tego życzę POWODZENIA, brakuje takiego lokalu w Bojanie, Kebab i pizzeria to nie to.... Pamiętajcie o dobrej kawie z ciastkiem i koniecznie jakieś promocje dla mam z wózkami zróbcie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Otwarcie w maju
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szacun. Zycze powodzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Autohandel haha chyba auto zlom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

jakim trzeba być idiotą żeby nazwać się hitler?!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kochani, chciałam oficjalnie potwierdzić, że w maju otwieramy w Bojanie restaurację :) Pracy jeszcze bardzo dużo , ale na maj napewno zdążymy :) Chcemy aby Bojano i okolice miało swoje fajne miejsce gdzie można miło spędzić czas przy pysznym jedzeniu. Mamy genialnych kucharzy , którzy czynią cuda na talerzu. Ma być miło, przytulnie i po domowemu.
Do wszystkich mamusiek - dziewczyny nie zapominam o Was - dzieci będą mile widziane i będą miały co robić :) Sama jestem mamą trójki rozrabiaków i wiem jakie to ważne aby rodzić mógł w spokoju chociaż przez chwilkę posiedzieć i nie biegać za dzieckiem .
Czekamy również na Wasze sugestie . Co radzicie, czego nie powinno zabraknąć ? Jakie macie wyobrażenie o wymarzonym miejscu do spotkań ze znajomymi. Piszcie. Dla nas wszystkie rady będą bardzo cenne.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Miejsce dla dzieci to na pewno musi się znaleźć, jakieś ceny dobre, np. taki na codzien zestaw obiadowy dwa dania w dobrej cenie, np kursy że str restauracji , może coś takiego jak osoba zabawiająca dzieci, pani która by się dziećmi zajęła? , Jakiś plac zabaw na dworze? Brakuje u nas takich fajnych miejsc gdzie można tanio dobrze zjeść i będą atrakcje dla dzieci pod opieką kogoś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Miało być konkursy, a nie kursy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Treść i styl wypowiedzi wzbudzają zaufanie. Gratuluję pomysłu. Sprawdzę i jak mi się spodoba, będę korzystać. Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo dziękuję. Wkładamy w tą restaurację całe serce, a szczególnie mój mąż . Gotowanie to jego wielka pasja i zawsze o tym marzył aby dobrze ludzi karmić :) A ja mu pomagam spełnić jego marzenie :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pomysł fajny, trzymam kciuki. Mam nadzieję, że potrawy wege też będziecie mieli :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jedzenie będzie takie domowe, ludzkie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

„Ludzkie” o to ciekawe , do tej pory jadałem tylko „zwierzęce „
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie wiem co ty jesz ja pytam o nasza Polskę kuchnie tradycyjna Nie interesuje mnie pizza kebab bo tego pełno
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli mowa o jedzeniu czyli potrawach mogą być np.pochodzenia zwierzęcego nie spotkałem się z potrawa pochodzenia ludzkiego chyba w sensie potrawy dla ludzi ale chyba to oczywiste ze w restauracjach nie serwuje się potraw innych niż dla ludzi z tad moje zdziwienie „ludzkie,?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzieki za wyjasnienie to bardzo pouczajace w nastepnym odcinku obsluga widelca
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

OK. Smakosz,jesteś autorytetem kulinarnym , wymień wszystkie potrawy pochodzenia zwierzęcego a ja wskaże te ludzkie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale fajna zabawa lepsza jak gra w ‘’Panstwa i Miasta’’, z chęcią bym pograł , lecz proszę mi wybaczyć obowiązki wzywają.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak to wszystko pięknie brzmi.SUPER JEDZENIE,miła atmosfera itd...Ale gdzie w Bojanie????
Ludzie opamiętajcie się.Rozejrzyjcie się dookoła. Tyle restauracji i Pub był,I co?Myślicie że wy będziecie lepsi...Ludzie,tutaj wszyscy nocuje a bawią się w mieście.Po pracy siedzę w domach i to jest ich pasja..
Macie wielkie nadzieje ale to z braku rozeznania.Wystarczy policzyć jadłodajnie w Bojanie i już się włosy jeża. No chyba że będzie "za darmo albo promocja".Niestety z tego się nie da wyżyć. Na prawdę życzę powodzenia bo idea jest ok.Ale na początek to kubeł zimnej wody się przyda.
Ps.KAlina już na sprzedaż. Pyszne jedzenie i ladna sala .....i co z tego. Dworki również. ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mylisz ed dworki z knajpa niestety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Szkoła w Bojanie (5 odpowiedzi)

Szkola nie wyrabia z ilością uczniów i dzieci mają zajęcia do 18 uważam, ze to jest chore o gmina...

do góry