Widok
RESTAURACJA w dawnym ogrodniczym (VIS-a-VIS Fred)
Hej, ktoś coś więcej wie o restauracji naprzeciw FREDa, tam , gdzie kiedyś ogrodniczy był. Dla mnie szacun za odwagę, głośno, gwarno, zaraz autohandel , ale może z fantazją to zrobione będzie, no i jedzenie żeby smaczne było ! Kiedy planowane otwarcie ? Niezależenie od tego życzę POWODZENIA, brakuje takiego lokalu w Bojanie, Kebab i pizzeria to nie to.... Pamiętajcie o dobrej kawie z ciastkiem i koniecznie jakieś promocje dla mam z wózkami zróbcie.
Kochani, chciałam oficjalnie potwierdzić, że w maju otwieramy w Bojanie restaurację :) Pracy jeszcze bardzo dużo , ale na maj napewno zdążymy :) Chcemy aby Bojano i okolice miało swoje fajne miejsce gdzie można miło spędzić czas przy pysznym jedzeniu. Mamy genialnych kucharzy , którzy czynią cuda na talerzu. Ma być miło, przytulnie i po domowemu.
Do wszystkich mamusiek - dziewczyny nie zapominam o Was - dzieci będą mile widziane i będą miały co robić :) Sama jestem mamą trójki rozrabiaków i wiem jakie to ważne aby rodzić mógł w spokoju chociaż przez chwilkę posiedzieć i nie biegać za dzieckiem .
Czekamy również na Wasze sugestie . Co radzicie, czego nie powinno zabraknąć ? Jakie macie wyobrażenie o wymarzonym miejscu do spotkań ze znajomymi. Piszcie. Dla nas wszystkie rady będą bardzo cenne.
Do wszystkich mamusiek - dziewczyny nie zapominam o Was - dzieci będą mile widziane i będą miały co robić :) Sama jestem mamą trójki rozrabiaków i wiem jakie to ważne aby rodzić mógł w spokoju chociaż przez chwilkę posiedzieć i nie biegać za dzieckiem .
Czekamy również na Wasze sugestie . Co radzicie, czego nie powinno zabraknąć ? Jakie macie wyobrażenie o wymarzonym miejscu do spotkań ze znajomymi. Piszcie. Dla nas wszystkie rady będą bardzo cenne.
Miejsce dla dzieci to na pewno musi się znaleźć, jakieś ceny dobre, np. taki na codzien zestaw obiadowy dwa dania w dobrej cenie, np kursy że str restauracji , może coś takiego jak osoba zabawiająca dzieci, pani która by się dziećmi zajęła? , Jakiś plac zabaw na dworze? Brakuje u nas takich fajnych miejsc gdzie można tanio dobrze zjeść i będą atrakcje dla dzieci pod opieką kogoś.
Jak to wszystko pięknie brzmi.SUPER JEDZENIE,miła atmosfera itd...Ale gdzie w Bojanie????
Ludzie opamiętajcie się.Rozejrzyjcie się dookoła. Tyle restauracji i Pub był,I co?Myślicie że wy będziecie lepsi...Ludzie,tutaj wszyscy nocuje a bawią się w mieście.Po pracy siedzę w domach i to jest ich pasja..
Macie wielkie nadzieje ale to z braku rozeznania.Wystarczy policzyć jadłodajnie w Bojanie i już się włosy jeża. No chyba że będzie "za darmo albo promocja".Niestety z tego się nie da wyżyć. Na prawdę życzę powodzenia bo idea jest ok.Ale na początek to kubeł zimnej wody się przyda.
Ps.KAlina już na sprzedaż. Pyszne jedzenie i ladna sala .....i co z tego. Dworki również. ?
Ludzie opamiętajcie się.Rozejrzyjcie się dookoła. Tyle restauracji i Pub był,I co?Myślicie że wy będziecie lepsi...Ludzie,tutaj wszyscy nocuje a bawią się w mieście.Po pracy siedzę w domach i to jest ich pasja..
Macie wielkie nadzieje ale to z braku rozeznania.Wystarczy policzyć jadłodajnie w Bojanie i już się włosy jeża. No chyba że będzie "za darmo albo promocja".Niestety z tego się nie da wyżyć. Na prawdę życzę powodzenia bo idea jest ok.Ale na początek to kubeł zimnej wody się przyda.
Ps.KAlina już na sprzedaż. Pyszne jedzenie i ladna sala .....i co z tego. Dworki również. ?