Widok
REWELACJA
Chciałabym się podzielić swoją opinią na temat przedszola POZIOMKOWO. Mój syn uczestniczył w zajęciach w filii Poziomkowie jeden rok obecnie już drugi rok wraz z córką na Jemiołowiej. Mogę się wypowiedzieć na temat tych dwóch placówek. Standard pracy ponad przeciętną. Serdeczne, przesympatyczne Panie Wychowawczynie, całujące, przytulające wychowanków jak swoje własne dzieci. Zawsze gotowe do pomocy i do reakcji na płacz dziecka. Bardzo szeroki program nauczania; angielski, rytmika, czytanie, logopeda, ponadto dzieci uczą się sadzić kwiatki, przygotowywać posiłki, zachowania ze zwierzętami. Edukacyjne wycieczki,na statek, do zoo, do teatru, do straży pożarnej. Ponadto duży ogród wyposażony w nowy plac zabaw. Cała wewnętrzna infrastruktura dostosowana jest dla dzieci; małe sedesy, baterie w umywalkach bezdotykowe. Dzieci otwierają się z czasem na nowe warunki, na nowe otoczenie, naukę. Socjalizacja w pełnym tego słowa znaczeniu. Serdecznie GRATULUJĘ Dyrekcji za tak nowoczesną placówkę wg najwyższych standardów. Jedyny mały mankament to cena. Ale powyższe standardy tłumaczą jej poziom.
Moja ocena
Przedszkole Niepubliczne Poziomkowo
kategoria: Przedszkola
opieka: 6
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6