Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tatiana - ocena Super sprawa. Bardzo fajnie panie nadzorujące.
~Tatiana
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 20 listopada 2024

Karolina - ocena Wyprawialiśmy w Roboplanet 8 urodziny syna. Syn i jego goście byli...
~Karolina
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Jola - ocena Bardzo dobra organizacja, świetni prowadzący. Dzieci super się bawiły.
~Jola
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Aleksandra - ocena Mój syn i jego goście jeszcze przez tydzień wspominali te urodziny. Sala...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 18 listopada 2024

Monika - ocena "Najlepsze urodziny!" Córka stwierdziła, że to jej najlepsze urodziny w...
~Monika
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 17 listopada 2024

Beata - ocena "Magiczne urodziny jak w Hogwarcie!" Urodziny w stylu Harry'ego Pottera to...
~Beata
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 17 listopada 2024

Jakub - ocena Bezproblemowa organizacja!! Urodziny w RoboPlanet to było dla nas ogromne...
~Jakub
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 16 listopada 2024

Bartek - ocena Dzieciaki zadowolone, a my - rodzice, tym bardziej. Świetni ludzie i świetny...
~Bartek
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 16 listopada 2024

Adrianna - ocena Serdecznie polecam, córcia przeszczęśliwa z urodzin :) Z czystym sercem będę...
~Adrianna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 listopada 2024

Julia - ocena Animatorzy zadbali o każdy szczegół, a ja mogłam spokojnie zrelaksować się i...
~Julia
-

Piotr S - ocena Czas pełen śmiechu. Urodziny w sali zabaw to idealne rozwiązanie. Dzieci były...
~Piotr S
-

Patrycja K - ocena Niesamowita atmosfera. Dekoracje, animacje i muzyka sprawiły, że dzieci czuły...
~Patrycja K
-

Bożenka - ocena Dzieci bawiły się super wszystko w ogóle mega polecam pozdrawiam!!!
~Bożenka
-

Aneta - ocena Moja córeczka świetnie się bawiła cały dzień. Opowiadała, jak było super. Na...
~Aneta
-

Patrycja - ocena Niesamowita atmosfera! Dzieci były bardzo zadowolone. Bardzo spodobała im się...
~Patrycja
-

Maja - ocena Mój syn Oskarek był przeszczęśliwy. Bardzo dobrze wydane pieniądze oraz...
~Maja
-

Rafał - ocena Synek super się bawił i nie może się doczekać powrotu. Wrócimy na pewno
~Rafał
-

Rewelacyjna zabawa i dla dzieci i dorosłych:) - ocena rewelacyjne dla dzieci i doroslych :)
~Rewelacyjna zabawa i dla dzieci
-

Iga - ocena Super zabawa,dzieci bawiły się świetnie na pewno wrócimy za rok !
~Iga
-

Marta Reszke - ocena Super organizacja i zabawa dla dzieci, wiele tematyk do wyboru. Dzieciaki...
~Marta Reszke
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry