Widok

ROMANTYCZNE MIEJSCE ŚLUBU !

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie!
Zaczynam działać na forum:-)w tym roku biorę ślub cywilny i szukam romantycznego i oryginalnego miejsca na TO wydarzenie. Mój narzeczony jest związany z morzem. My odnaleźlismy siebie w Sopocie:-) Dlatego z sentymentu chcemy wziąć ślub w okolicach naszego morza, wybrzeże Bałtyku (Gdynia, Sopot). Najlepiej byłoby zorganizować TĄ wielką chwilę na prywatnym miejscu, ponieważ nie wiąże się to z dodatkowymi kłopotliwymi pozwoleniami. Dziś podziwialismy widok z Góry Kamiennej i robi wrażenie! (ale to teren należący do Miasta). Muszę wziąć również pod uwagę pogodę (sierpień-wrzesień 2007) i pomysleć o ewentualnym zadaszeniu. najważniejsze jest jednak miejsce. Może ktos z Was zna odpowiednie na naszą uroczystość?? Słyszałam, że ludzie organizują sluby na plaży..
Pozdrawiam!
Emi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie :-)

image
image
ja również witam ale w tym ci nie pomoge
Ale na pewno ktoś ci pomorze :-)

image[/url]
image
grand hotel :)

image

image
cześć! był tu niedawno wątek o ślubach poza kościołem, spróbuj wrzucić coś w wyszukiwarkę, ostatnie 60dni.

imageimage
jesli chcesz komus zaplacic za organizacje wesela na plazy to ja mam namiary na bardzo sympatyzna babke
juz nie raz zalatwiala takie sluby wiec jest 'oblatana' co jak i gdzie
na zazwyczaj robi w sopocie gdzies na wysokosci kamiennego potoku
tam jest taka malutka goralska kapliczka
i ma jakiegos zaprzyjaznionego ksiadza z sopotu

wiec jak co to daj znac a dam tobie na te babeczke namiary :)

image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
Hejka!
dzięki za odzew:-) my będziemy mieli ślub cywilny, ale namiar na tą Kobietkę chętnie wezmę. Jesli chcesz to mozesz wysłać mi na maila. Z góry bardzo Ci dziekuję!!
Emi
babeczka ma na imie Iza i jest naprawde b. sympatyczna
telefon: 889-868-900

image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
DZIĘKUJĘ ZA POLECANIE MOJEJ OSOBY:), MÓJ NOWY NR 792792441
www.artslub.yoyo.pl

OBECNIE MAM SUPER PROMOCJE NA DEKORACJĘ KOŚCIELNĄ CAŁY KOMPLET ALEI CZYLI 2 PERGOLE UBRANE W KWIATY I TIUL ORAZ 20 SZPALERÓW Z DEKORACJĄ PLUS DEKORACJE KRZESEŁ MŁODYCH I ŚWIADKÓW W SUPER CENIE 600ZŁ !!!!!!
Mielno:
http://www.floryn.pl/OKWFloryn/wesele-florynek.html
http://www.floryn.pl/OKWFloryn/wesele-okw.html

Kołobrzeg:
http://www.palacbudzistowo.tp1.pl/

Gdańsk:
http://www.villa-pascal.com.pl/imprezy_okolicznosciowe.html

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
wklejam stary wątek
====

wesele z widokiem na morze
Autor: emu 13-08-2006 12:49 wyślij odpowiedź

Witam!
Poszukujemy sali, statku lub knajpy, czegoś co ładnie by wyglądało i najlepiej znajdowało się blisko morza. Bardzo prosimy o podpowiedzi:)

Re: wesele z widokiem na morze
Autor: anik21 13-08-2006 13:11 wyślij odpowiedź

ja ci dam podpowiedz :)
tam jest pieknie i masz z kamiennej gory widok na morze tylko drogo:)
http://www.rodizio.pl/kontakt.php

Autor: Ewa26 13-08-2006 15:17 wyślij odpowiedź

dokłądnie Rodizio widoki piekne, taniej o 20% jest w piatki

Autor: Pomarańczka 13-08-2006 15:19 wyślij odpowiedź

"Pod Aniołem" w Brzeźnie

... jeśli patrzy się razem w górę - niebo się przybliża ...

Autor: kasiulekk 13-08-2006 15:38 wyślij odpowiedź

'Róża wiatrów" Gdynia

Autor: kasiulekk 13-08-2006 15:41 wyślij odpowiedź

http://www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=69

Autor: donatella 13-08-2006 16:53 wyślij odpowiedź

Zamek Sobieski w Rzucewie, piękna okolica, park, schodzisz po schodkach i jesteś nad samym morzem :)

Autor: tin 13-08-2006 17:51 wyślij odpowiedź

Lival- Brzeźno, 8 m od plaży

Autor: wafelinka 13-08-2006 20:40 wyślij odpowiedź

Hotel Orle w Sobieszewie, w lesie i nad samym morzem

wafelinka

Autor: monika987 14-08-2006 11:16 wyślij odpowiedź

Restauracja "Bursztynia" w Pucku
www.bursztynia.pl

"Kochać, to nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku."

Autor: E-Milka 14-08-2006 12:49 wyślij odpowiedź

Nautilius w Jelitkowie -ale max50- 60 osob,Moja kolezanka tam miala w lipcu i bardzo sobie chwalila

Autor: Pomarańczka 24-11-2006 10:43 wyślij odpowiedź

weselisko nad morzem
Autor: witch 17-01-2005 15:23 wyślij odpowiedź

:) po weekendowym przeglądzie mam smutne wieści - większość lokali nadmorskich nie urządza wesel w sesonie - czyli od czerwca do września nam odpada :( i jak ktoś się grzebał z "zaklepaniem" sali weselnej (tak jak ja na przykład) teraz nie będzie miał wielkiego pola do popisu.....
Ponoć weselni goście przeszkadzają gościom hotelowym w wypoczynku :)!!!i na odwrót :)!!! możecie zapomnieć o Rzemieślniku i Morisie w Jelitkowie, Lival w Brzeźnie też odpada :(
Co o tym sądzicie?

Re: weselisko nad morzem
Autor: meg1 17-01-2005 15:27 wyślij odpowiedź

witch,

a wiesz gdzie jest hotel Sopot??? na bItwy pod płowcami??? ja bede miała tam wesele 11 czerwca czyli w sezonie, aczkolwiek dodatkowy atut przemawiający na mopja korzyśc to to iz rezerwujemy ok 50 noclegów dla gosci, ale za to w dobrej cenie 30zł/os

Autor: witch 17-01-2005 15:47 wyślij odpowiedź

Hotelu Sopot osobiście nie odwiedzałam, ale kojarzę go i jest ładny! Też będe miala około 50 gości :) ale większość miejscowych :) więc problem z noclegiem u mnie odpada. Chodzi mi o sam fakt, że hotele nad morzem, szczególnie te prywatne) po prostu nie chcą organizować wesel latem, w najpopularniejszym czasie!!!!! bo im to przeszkadza!! Proponują np. wesele w maju ? :)

Autor: niuniab 17-01-2005 18:58 wyślij odpowiedź

Ja polecam restaurację "Hipodrom" w Sopocie, wprawdzie nie jest nad morzem, ale ma swój klimat.

Autor: nale 17-01-2005 21:48 wyślij odpowiedź

klimat ma to fakt i jest gdzie zaczerpnąc powietrza, ale ciasno, mało miejsca do tańców, jedzenie bardzo słabiutkie, a obsługa raczej kiepska. ja bym nie polecala, bylam tam na dwoch weselach. aha i jest strasznie goraco latem a daja sie otworzyc - nie pamietam - albo tylko gorne albo tylko dolne okna

Autor: Belle 17-01-2005 21:54 wyślij odpowiedź

W Sobieszewie hotele organizują, a to też nad morzem. Tyle że chyba już wszystko zajęte.

Autor: Tori 19-01-2005 09:00 wyślij odpowiedź

o..... nie mogę się zgodzić z negatywną opinią nt Hipodromu.
Całkowicie zgadzam się z NiuniąB i mogę polecić miejsce. Jest klimat. Jedzenie bardzo dobre i dziewczyny z obsługi b.miłe. Na 50 osób sala ok.
Dodatkowo, można wyjść przed lokal - są wiklinowe kosze, porozmawiać, zapalić itp. Moi goście byli zachwyceni :-)

Autor: witch 17-01-2005 21:58 wyślij odpowiedź

Hotele nad morzem dają sobie na luz na sezon !!!!!! mówię w większości !!
czerwiec - wrzesień out of order :) najpopularniejsze miesiące !
piękne słońce, plaża ,,,,,, byłoby miło ,,,,,,,, ;)
Niektóre hotele organizują wesela w piątki albo w niedziele ;) jak soboty sa pozajmowane.
cmok

Autor: Słoneczko 18-01-2005 10:57 wyślij odpowiedź

A może Rotunda w Sopocie, jest tuż nad molem, piękny widok (na morze i molo), ja miałam tam wesele na około 50 osób i byłam b. zadowolona, goście też, aha, miała w czerwcu tamtego roku.
pozdrawiam

Autor: shella 18-01-2005 12:57 wyślij odpowiedź

witch, jeśli chcesz nad możem to na Stogach jest jeden ośrodek, który organizuje wesela. Podaje Ci namiary: Dom wczasowy "Stogi". tel. 307-30-03, 307-30-81. info@dws.vpc.pl. Jest też strona: www.dws.vpc.pl. Tam masz zdjęcia itd. To jest w lesie przy morzu. Obok jest jeszcze Ośrodek Portus, tanio wychodzi wynajęcie sali, ale kucharkę musisz zatrudnić swoją. Cena konkurencyjna, ale nie wiem ile masz osób. Nie zdążyłam przeczytać... powodzenia :o)

Autor: witch 19-01-2005 09:03 wyślij odpowiedź

Bardzo ładna jest również willa pascal w brzeźnie - tylko w tej chwili wszystko dookoła jest rozkopane :) ale na lato może będzie droga.

image
image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry