Widok
RÓWNIEŻ NIE POLECAM!
Też byłam w 9LO w Gdyni.
Sama wybrałam tę szkołę, bo podobno miała być dobra..
Jednak po czasie można zauważyć, że do tej szkoły chodzą same zadufane i zapatrzone w siebie SNOBY!.
Ponadto uważają się za wybitnie zdolnych.. -.-
Nauczyciele nie są w porządku, widać jak oceniają 'książkę po okładce' , nie przejmują się uczniem i na dodatek rzuca się w oczy ich sztuczna życzliwość.
Tak samo jak uczniowie wywyższają się i uważają, że zawsze mają racje, jak i każdy z nich uważa, że to jego przedmiot jest najważniejszy..
Owszem są wyjątki wśród uczniów i nauczycieli, jednak są to nieliczne jednostki.
Większość nauczycieli udaję, że czegoś uczy, bo tak naprawdę niema do tego talentu.
Wszystko w IX LO jest robione na pokaz.
Szkoła na siłę próbuje być dobrą szkołą...
Na pewno wielu uczniów napisałoby, że się ze mną nie zgadza,
że szkoła jest najlepsza.
Jasne.. 'co nasze to najlepsze' hah, żałosne..
Ludzie w szkole są trochę zaślepieni, bo nie widzą tego, że w innych liceach jest lepiej.
Ogólnie nie polecam IX LO w Gdyni, już lepiej iść nawet do zawodówki.
iX LO w Gdyni to kultura chamstwa!
Pozdrawiam. ; )
Sama wybrałam tę szkołę, bo podobno miała być dobra..
Jednak po czasie można zauważyć, że do tej szkoły chodzą same zadufane i zapatrzone w siebie SNOBY!.
Ponadto uważają się za wybitnie zdolnych.. -.-
Nauczyciele nie są w porządku, widać jak oceniają 'książkę po okładce' , nie przejmują się uczniem i na dodatek rzuca się w oczy ich sztuczna życzliwość.
Tak samo jak uczniowie wywyższają się i uważają, że zawsze mają racje, jak i każdy z nich uważa, że to jego przedmiot jest najważniejszy..
Owszem są wyjątki wśród uczniów i nauczycieli, jednak są to nieliczne jednostki.
Większość nauczycieli udaję, że czegoś uczy, bo tak naprawdę niema do tego talentu.
Wszystko w IX LO jest robione na pokaz.
Szkoła na siłę próbuje być dobrą szkołą...
Na pewno wielu uczniów napisałoby, że się ze mną nie zgadza,
że szkoła jest najlepsza.
Jasne.. 'co nasze to najlepsze' hah, żałosne..
Ludzie w szkole są trochę zaślepieni, bo nie widzą tego, że w innych liceach jest lepiej.
Ogólnie nie polecam IX LO w Gdyni, już lepiej iść nawet do zawodówki.
iX LO w Gdyni to kultura chamstwa!
Pozdrawiam. ; )