Widok

RUGBY W SOPOCIE

Czy ktos moglby mi powiedziec w jakie dni odbywaja sie treningi kobiecego Rugby w Sopocie....
Jak mozna sie tam zapisac i jaka atmosfera panuje w klubie...
Aha mam rowniez pytanie kto jest trenerem kobiet .............!
POzdrowiwnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najlepiej jakbys podjechała na stadion Ogniwa w Sopocie ( SOPOT WYSCIGI) i tam znajduje sie sekcja rugby rowniez kobieca..........
ale niestety nie umiem powiedziec nic wiecej....
W dalzym ciągu Ha, Ha, Ha!!!!!!!!!!!!
co to za hahahaha!!!!!!!!!!!!??????????????? hihihihi
DAJ SPOKOJ Z RUGBY KOBIETO!!!ZOSTAW TO FACETOM.KOBIETY POWINNY BYC KOBIECE,DELIKATNE I NIEWINNE.WEZ SIE LEPIEJ ZA FITNESS!!TO CHYBA LEPSZY POMYSL.
DLACZEGO PODSZYWASZ SIE POD MOJ NICK???!!!!! JA AKURAT NIE UWAŻAM ŻE KOBIETY NIE POWINNY GRAĆ W RUGBY!!! TO JEST W KOŃCU ICH WYBÓR I CHWAŁA IM ZA TO!!! W TYM PRZYPADKU UWAŻAM WŁASNIE ZA WŁASCIWE ŻE DZIEWCZYNA WYBRAŁA RUGBY I CHCE UPRAWIAĆ TEN SPORT!! MY POWINNISMY JEJ W TYM POMOC A NIE PRZESZKADZAĆ I KRYTYKOWAĆ!!! BO TO CO ONA WYBIERZE CZY RUGBY CZY JAK MOWISZ FITNES TO JEST WYŁACZNIE JEJ SPRAWĄ I NIE POTRZEBUJE DO TEGO "ADWOKATÓW" POZDROWIONKA:))

Do cichego boba i podzytego lonsdale`a

Hahahahaha

Treningi dziewcząt

Cześć, treningi odbywają się w środy o godz. 17.00 w ZSZ nr 9 w Gdańsku przy ulicy Dąbrowszczaków (techniczn)y oraz w sobotę o godzinie 11.30 w Sopocie na stadionie sopockiego Ogniwa przy ulicy Jana z Kolna (biegowy). Zapraszam serdecznie wszystkie zainteresowane dziewczyny
a jest jakis tel kontaktowy z Clubem Ogniwa??????????

Głównie do Zwierzątka

Widzałem was jak gracie w siódemki ale ciekawi mnie czy gracie też w piętnastki?
Czesc....... no niestety 15-ek nie gramy.... my wogole mamy problem zeby grac 7-ki, penie jak wiesz sa tylko 3 kluby w Polsce co propnuja Rugby dla kobiet ( dziewczat) ....
a pewnie gdybysmy chcialy grac 15, musialybysmy polaczyc Ogniwo z Arka ;) hahhahahaha w sumie mogloby byc to ciekawe........ ;)
Pozdrwienia
Czy ktoś wie kiedy zostanie wznowiona liga rugby. Kiedy odbędą się pierwsze mecze??
I coś z innej beczki. Kiedy się odbywają kursy sędziowskie rugby, jak przebiega taki kurs i ile kosztuje???
najblizszy kurs zacznie sie najprawdopodnie za rok, tydzien temu skoczyly sie szkolenie dla kandydatow, ktore trwaly od listopada. Kurs jest w zasadzie darmowy - jedyny koszt to przejazd
aha a przepraszam jeszcze jedno , kto jest trenerem ogniwa............ chodzi mi o rugby dziewczat
trenerami dziewcząt są Kóla i Cycu

do zainteresowanej

a telefon do klubu to 5512635, a trenerzy to Kóla i Cycu (Tomasz Jarowicz i Filip Cackowski)
no ale wtedy nie miałybyście konkurencji ;-)
taaaaaak ale to by byla jedyna mzliwosc grania 15-ek............ ;)
hihihihihihihihi

Inne tematy z forum Sport

Niskie libido (15 odpowiedzi)

Czy to normalne, że w wieku 35 lat mam znacznie niższe libido oraz mam problemy z potencją. Co...

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.

Czy pływanie naprawdę jest TAK korzystne? (7 odpowiedzi)

Pływanie przypuszczalnie bardzo pomaga w rozładowaniu napięcia mięśniowego i ogólnie pomaga w...

do góry