Widok

Raczej nie polecam

Niedawno założyłem instalację do auta, instalacja jak na razie sprawuje się dobrze, ale mam zastrzeżenia co do jakości usług. Po pierwsze przy odbieraniu auta dowiedziałem się że jeszcze nie dostosowali osłony koła w bagażniku i że muszę poczekać bo gruby plastik i że muszą zawieźć do stolarza... byłem u nich 3 razy w umówionych terminach i wkońcu obudowa została mi oddana nie przystosowana z komentarzem "Pojedź do stolarza to ci wytnie ze sklejki"... Plastik wyciąłem dłutem w 30 min i założyłem na butle (płaci się za usługę a trzeba jeszcze samemu poprawiać). Jednak to nie koniec problemów z zakładem. Jak się okazało przewód od gazu był tak poprowadzony że tarł o rolkę od pompy wody. Po kilku dniach się przetarł i gaz ulatniał się pod maskę. Na szczęście w miarę szybko się zorientowałem i poprowadziłem uszczelniony już przewód inną drogą. Przewód został wymieniony co prawda, ale istniała realna szansa że auto mogło się zapalić. Od szefa usłyszałem "przepraszam".

Jeżeli ktoś się zdecyduje na skorzystanie z usług tej firmy, niech lepiej weźmie pod uwagę mój przypadek.

Ja przez te incydenty raczej odradzam, a cena usług nie jest konkurencyjna.
Moja ocena
jakość usług: 2

czas realizacji: 5

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) Chyba konkurencja :) , wszędzie się zdarzają pomyłki i ludzie różni , natomiast nie słyszałem jeszcze złej opinii o tym zakładzie ze strony indywidualnych klientów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry